Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea cinematografiei. Sue Lyon a murit la vârsta de 73 de ani

Doliu în lumea cinematografiei. Sue Lyon a murit la vârsta de 73 de ani

GALERIE FOTO (6) Doliu în lumea cinematografiei. Sue Lyon a murit la vârsta de 73 de ani

Doliu în lumea cinematografiei. Sue Lyon a murit la vârsta de 73 de ani. Actrița Sue Lyon din filmul Lolita, s-a stins din viață al vârsta de 73 de ani.

Doliu în lumea cinematografiei. Sue Lyon a murit la vârsta de 73 de ani

Sue Lyon, actrița din filmul Lolita a fost găsită fără suflare în locuința sa din Los Angeles, SUA. Prietena sa din copilărie, Phil Syracopoulus a făcut anunțul trist în cursul zilei de sâmbătă, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Conform acesteia, actrița avea probleme grave de sănătate.

De-a lungul carierei sale impresionante, îndrăgita actriță a jucat în peste 30 de filme şi show-uri de televiziune. Din 1959 până în anul 1980. A cunoscut celebritatea la nivel global odată cu “Lolita”, peliculă adaptat chiar de autorul romanului omonim, Vladimir Nabokov.

Peste 800 de fete au dat probă pentru acest rol, dornice să ajungă pe culmile gloriei. Dintre toate, însă, Sue Lyon a fost considerată încă din prima clipă personajul perfect. Iar timpul le-a dovedit producătorilor că au avut dreptate.

Sue a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood

Sue Lyon s-a născut pe 10 iulie 1946, în Davenport, Iowa, fiind cea mai mică dintre cei cinci copii. Și-a pierdut tatăl chiar înainte de prima ei zi de naștere, iar mama. Sue Karr Lyon, a hotărât că este momentul să facă o schimbare și a dus întreaga familie în Dalas. Trei ani mai târziu aveau să se mute din nou, în Los Angeles.

La capitolul relații sentimentale, actriţa a avut parte de mariaje scurte cu Hampton Fancher, Roland Harrison, Cotton Adamson și Edward Weathers. În 1985 s-a căsătorit cu Richard Rudman, însă această căsnicie s-a sfârșit la rândul său printr-un divorț, în 2002.

Citeste si:Cei 7 agresori ai jandarmeriței de la protestul 10 august au fost condamnați

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini