Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea cinematografiei! Un celebru actor de la Hollywood a pierdut lupta cu o boală cumplită la doar 56 de ani. Milioane de români l-au văzut în filme

Doliu în lumea cinematografiei! Un celebru actor de la Hollywood a pierdut lupta cu o boală cumplită la doar 56 de ani. Milioane de români l-au văzut în filme

Doliu în lumea cinematografiei! Un celebru actor de la Hollywood a pierdut lupta cu o boală cumplită la doar 56 de ani. Milioane de români l-au văzut în filme

Doliu în lumea cinematografiei! Un celebru actor de la Hollywood a pierdut lupta cu o boală cumplită la doar 56 de ani. Milioane de români l-au văzut într-un filme. Iată detaliile!

Actorul a pierdut lupta cu o boală cumplită la doar 56 de ani

Marc Gilpin, actorul cunoscut pentru rolul său în filmul „Jaws 2″, a pierdut lupta cu o boală cumplită, un glioblastom, o formă agresivă de cancer la creier, la vârsta de doar 56 de ani. Marc a părăsit această lume, sâmbăta trecută, în Dallas, lăsând în urmă o carieră remarcabilă și o familie îndurerată.

Sora mai mare a lui Marc, actrița Peri Gilpin, faimoasă pentru rolul din serialul „Frasier”, a confirmat această tristă veste, informează Hollywood Reporter.

Actorul Marc Gilpin, cunoscut pentru rolul din „Jaws 2”

Pe parcursul carierei sale, Marc Gilpin a încântat publicul prin participarea sa într-o serie de producții cinematografice și seriale de succes. Printre acestea se numără: „Jaws 2”, „CHiPs”, „Fantasy Island”, „The Legend of the Long Ranger” și „Earthbound”. Prin munca sa, Marc a demonstrat că este un actor versatil și talentat, aducând personajelor sale viață și autenticitate.

Născut pe 26 septembrie 1966, în orașul Austin, Marc a crescut cu pasiunea pentru actorie și a urmat-o cu hotărâre pe acest drum. Cariera sa impresionantă și contribuția sa la lumea filmului și televiziunii rămân pietre de temelie ale industriei.

Tragediile au lovit puternic familia actorului în ultimii ani. În iulie 2017, sora lui Marc, April, a pierdut lupta cu viața la doar 48 de ani. Iar, în 2020, un alt necaz cumplit i-a lovit pe cei dragi lui Marc, când sora sa, Patti, a trecut în neființă la vârsta de 57 de ani. Astfel, familia a trebuit să înfrunte pierderi dureroase într-un interval scurt de timp.

Sursa foto: nme.com, Universal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: