Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea cinematografiei. Un mare actor s-a stins din viață

Doliu în lumea cinematografiei. Un mare actor s-a stins din viață

GALERIE FOTO (5) Doliu în lumea cinematografiei.

Doliu în lumea cinematografiei. Zi de doliu la Hollywood. Bo Hopkins s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Anunțul trist al decesului a fost făcut de către reprezentanții acestuia. Actorul a decedat pe patul de spital, după ce la începutul acestei luni a suferit un infarct.

Doliu în lumea cinematografiei. Un mare actor s-a stins din viață

Doliu în lumea cinematografiei. Bo Hopkins a murit la vârsta de 84 de ani. Decesul actorului s-a produs din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta de mult timp. La începutul lunii mai, Bo Hopkins a suferit un infarct. Actorul a decedat la Spitalul Presbetarian Valley, în suburbia Van Nuys din Los Angeles, California. Anunțul tragic a fost făcut de reprezentanții acestuia, iar vestea i-a întristat pe fani. „Cu cea mai mare tristețe anunțăm că Bo a murit. Bo adora să primească mesaje de la fanii lui din întreaga lume și chiar dacă nu putea să răspundă la fiecare mail în ultimii ani, a apreciat să audă de la fiecare dintre voi.”, se arată în anunțul făcut pe website-ul actorului.

William Mauldin Hopkins s-a născut pe 2 februarie 1938, în Greenville, South Carolina. La vârsta de 16 ani s-a înrolat în armată, iar după terminarea acesteia și-a descoperit pasiuna pentru artă. Hopkins și-a făcut debutul pe scenp și l-a făcut într-un teatru local, după care a primit o bursă de actorie la școala de Desilu-Cahuenga Studios, în Hollywood. Bo Hopkins s-a făcut remarcat pe micile ecrane în 1966, într-un episod din „The Phyllis Diller Show”. Mai apoi, în anul 1996 s-a făcut remarcat interpretând rolul lui Crazy Lee în western-ul „The Wild Bunch”. În anul 1972, surprindea pe toată lumea cu rolul din „The Gateway”. Iar în anul 1975 apărea în producția „The Killer Elite”. Bo Hopkins este cunoscut pentru munca sa alături de Richard Dreyfuss și Harrison Ford în filmul de succes „American Graffiti”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: