Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în lumea filmului. A murit actorul care a jucat alături de Maia Morgenstern în „Patimile lui Hristos”

Doliu în lumea filmului. A murit actorul care a jucat alături de Maia Morgenstern în „Patimile lui Hristos”

patimile lui hristos

Christo Jivkov, actorul bulgar care l-a interpretat pe apostolul Ioan în filmul „Patimile lui Hristos a murit vineri, 31 martie. Avea 48 de ani.

Christo Jivkov, răpus de cancer pulmonar

Jivkov a murit la Los Angeles după o lungă luptă cu cancerul, a informat Deadline. Potrivit Daily Mail, Jivkov a murit de cancer pulmonar.

Actorul, care s-a născut pe 18 februarie 1975 la Sofia, Bulgaria, ar fi fost implicat și în continuarea filmului care l-a făcut celebru, „Patimile lui Iisus: Învierea”.

„Se numește Învierea. Bineînțeles, este un subiect mare și trebuie analizat pentru că nu vrem să facem o simplă redare”, a spus regizorul Mel Gibson în 2016.

În 2020, Jim Caviziel, cel care a jucat rolul lui Iisus Hristos, a spus că proiectul este în desfășurare și că va fi „cel mai mare film din istorie”.

Urma să joace în continuarea filmului „Patimile lui Hristos”

„Patimile lui Hristos” a fost lansat în februarie 2004 și a fost regizat de Mel Gibson. Pe lângă Jivkov, filmul i-a avut în distribuție și pe Jim Caviezel și Maia Morgenstern. Filmul a avut încasări de 612 milioane de dolari la nivel mondial, cu un buget relativ mic, de 30 de milioane de dolari, făcându-l cel mai mare film cu rating R vreodată în box office-ul SUA.

În partea a doua, Christo Jivkov ar fi trebuit să joace un rol principal, iar filmările erau așteptate să înceapă la sfârșitul anului 2018 sau la începutul anului 2019, cu o dată de lansare la sfârșitul anului 2019, dar nu s-a concretizat nimic, iar Mel Gibson nu a dat nicio altă informație. În ciuda multor zvonuri în jurul filmului, nu există nicio confirmare când sau dacă acesta va fi creat.

La scurt timp după absolvirea Academiei Bulgare de Film și Teatru, unde s-a specializat în regie de film, Christo Jivkov a fost ales pentru rolul principal în „Profeția armelor”. Filmul a câștigat premiile David di Donatello din 2002 cu nouă victorii, inclusiv cel mai bun film. Apoi s-a bucurat de o carieră în cinematografia și televiziunea italiană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: