Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în lumea filmului. Un celebru actor a murit. Fiul lui a făcut anunţul care i-a îndurerat pe fani! (VIDEO)

Doliu în lumea filmului. Un celebru actor a murit. Fiul lui a făcut anunţul care i-a îndurerat pe fani! (VIDEO)

Fanii filmului de la Hollywood au primit o veste dureroasă. Un actor care a scris istorie s-a stins din viaţă. A murit la vârsta de 82 de ani.

Actorul Ryan O’Neal, cunoscut pentru rolul din „Love Story” a murit la 82 de ani, a dezvăluit fiul său Patrick O’Neal, într-o postare pe Instagram.

A fost diagnosticat cu leucemie cronică

Din nefericire, starul american a fost diagnosticat cu leucemie cronică în 2001 și cancer de prostată în 2012.

„Tatăl meu a murit liniștit astăzi, cu echipa sa iubitoare alături de el, sprijinindu-l și iubindu-l așa cum ar fi făcut el pentru noi”, a postat Patrick O’Neal, care a continuat:

„Era cea mai amuzantă persoană din orice cameră. Și cel mai chipeș clar, dar și cel mai fermecător. O combinație letală. Îi plăcea să facă oamenii să râdă”.

Cine a fost Ryan O’Neal?

Ryan O’Neal şi-a câştigat faima la nivel internaţional în 1970 după ce a jucat în „Love Story”. În această poveste de dragoste, el a interpretat rolul unui student la drept de la Harvard care se îndrăgosteşte de o tânără nevoită să lucreze la bibliotecă pentru a-şi plăti studiile.

Rolul i-a adus o nominalizare la Oscar. În urma duetului său cinematografic cu Ali MacGraw, O’Neal a jucat alături de Barbra Streisand în What’s Up, Doc? (1972) și The Main Event (1979).

Cariera de actor a lui O’Neal a luat avânt după ce a obținut un rol în telenovela „Peyton Place” în 1964.

De asemenea, Ryan O’Neal a fost cunoscut şi pentru relaţia sa tumultoasă cu actriţa Farrah Fawcett, care a durat câteva decenii. Femeia a a murit de cancer în 2009, în aceeaşi zi cu Michael Jackson.

Au fost şi momente mai puţin plăcute în viaşa lui: în 2009, el a fost condamnat la un program de dezintoxicare de 18 luni, după ce poliţia i-a arestat pe el şi pe fiul său Redmond şi a găsit metamfetamină în locuinţa lor din Malibu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: