Redactia.ro
Home » Știri » Veste tragică în televiziune! O celebră prezentatoare TV a murit. Era însărcinată

Veste tragică în televiziune! O celebră prezentatoare TV a murit. Era însărcinată

A murit un celebru membru al PSD! Scena politică românească este în doliu

Lumea jurnalismului este în doliu după ce o celebră prezentatoare TV a trecut în neființă. Din nefericire ea era și însărcinată în 23 de săptămâni. Toți sunt șocați de moartea ei deoarece avea doar 38 de ani. Care a fost cauza.

O celebră prezentatoare de știri a trecut în neființă

O tragedie de proporții a zguduit Brazilia odată cu trecerea la cele veșnice a celebrei prezentatoare de știri, Elaine da Silva, la vârsta prematură de 38 de ani. Cu atât mai dureroasă a fost pierderea, cu atât mai mult cu cât Elaine era gravidă în momentul tragic al decesului, iar copilul său nenăscut a fost, de asemenea, răpus.

Cunoscută și iubită pentru prezența sa fermecătoare pe micile ecrane din Brazilia, Elaine se afla în săptămâna a 23-a de sarcină când a fost lovită de o cruntă bătălie cu pneumonie. Cu toate eforturile depuse, personalul medical nu a putut să o salveze nici pe ea, nici pe copilul ei, ambii trecând în neființă. Această talentată prezentatoare, care își făcea datoria la postul de televiziune Cançao Nova, a fost transportată la spital de urgență în lupta sa cu pneumonie.

Cu toate acestea, după numai 24 de ore de îngrijiri medicale, a plecat dintre noi. Lăsând în urmă o familie distrusă, Elaine era căsătorită și avea deja un băiețel, Leo, în vârstă de doar un an. Cu amărăciune, se rememorează faptul că această vedetă a mai suferit o tragedie cu trei ani în urmă, când a avut un avort spontan în timpul primei sarcini.

Ce spun colegii de breaslă

În această perioadă dificilă, întreaga țară braziliană își exprimă tristețea profundă pentru pierderea acestei prezentatoare extrem de populare și iubite, iar colegul ei de la Revista Quem, Reinaldo César, a subliniat mereu capacitatea ei de a aduce o rază de speranță în inimile celor din jurul ei.

„Avea mereu un zâmbet de oferit. Iubea viața, familia ei, pe Maica Domnului din Aparecida, natura, animalele. Era pasionată de jurnalism. Întotdeauna aducea o rază de speranță”, a declarat colegul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: