Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în lumea manelelor! Artistul răpus de cancer la doar 41 de ani

Doliu în lumea manelelor! Artistul răpus de cancer la doar 41 de ani

GALERIE FOTO (2) doliu

Lumea muzicală este în doliu, după ce vestea trecerii în neființă a unui îndrăgit lăutar i-a încremenit pe toți. Muzicianul se lupta cu cancerul, dar boala l-a învins în cele din urmă.

George de la Urziceni, răpus de cancer

George Oprea, supranumit George de la Urziceni, a murit de cancer la plămâni, la numai 41 de ani. Lumea artistică plânge pierderea sa prematură. Colegii de breaslă i-au transmis condoleanțe și mesaje pline de regret după ce au aflat cumplita veste.

„Un băiat cu caracter deosebit, un familist, un coleg cu simț de lăutar adevărat, un mare clarinetist, un OM. Condoleanțe familiei și putere sa treacă peste nenorocirea asta”/ „A murit. Nu pot să cred”, ”Un băiat cu un suflet foarte frumos, o persoană și un coleg deosebit, s-a stins mult prea devreme…”/ ”Ai fost un om bun, cel mai cuminte om pe care l-am cunoscut și un muzicant desăvârșit, prea devreme ai plecat de lângă noi, mult prea tânăr”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de colegii lui de breaslă pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

George de la Urziceni cânta la clarinet

Acum, familia îndurerată și apropiații se pregătesc de înmormântare, fiind vorba despre momentul pe care nu ar fi vrut să îl trăiască niciodată.

A colaborat cu numeroși lăutari vestiți

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la capela cimitirului Sfântul Ilie din Capitală, unde colegii, prietenii și fanii își pot lua rămas bun de la George Oprea.

George era un familist convins dar și un prieten desăvârșit, pe care oricine se putea baza oricând. Era și un bărbat respectuos și un manelist care -a ținut departe de orice scandal.

Cel mai bun prieten al său era clarinetul, cu care și-a arătat măestria de artist muzical. De -a lungul anilor, George de la Urziceni a colaborat cu multe nume sonore, precum Ninel de la Brăila, Neluță Neagu, Robert Lele, acordeonistul Ionică Minune sau Constantin Fulgerică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: