Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea medicală! S-a mai stins un mare erou

Doliu în lumea medicală! S-a mai stins un mare erou

GALERIE FOTO (3)

În ultima perioadă au plecat dintre noi o mulțime de personalități care au lăsat în urmă regrete și o mulțime de lacrimi. Aflăm acum că s-a stins din viață un medic celebru, la care nimeni nu se aștepta. A avut parte de o moarte șocantă și bruscă, care a venit subit.

A murit un medic celebru, în timp ce stătea la coadă

Lumea medicală este din nou îndoliată, după ce unul dintre cei mai cunoscuți medici din România a plecat dintre noi. O doctoriță neurolog din Botoșani a avut parte de o moarte suspectă, care a șocat o țară întreagă. Femeia s-a stins din viață după ce i s-a făcut rău la coadă la „Taxe și Impozite”.

Elena Stână, doctorul neurolog în Botoșani, a murit în condiții suspecte. Femeia stătea la coadă pentru a-și plăti taxele si impozitele și, deodată, i s-a făcut rău si a căzut brusc. Martorii au încercat să o ajute pe femeie și au sunat după ajutoare, iar medicii au făcut tot posibilul când au ajuns la fața locului.

Când o ambulanță Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a ajuns la locul în care se afla doctorița, aceasta era în stare gravă și abia mai respira. A fost, însă, resuscitată și stabilizată și medicii au constatat că ar fi suferit un infarct miocardic.

A făcut două infarcturi

Lucrurile păreau să decurgă bine și femeia era stabilă. Aceasta a fost transportată de urgență la spitalul unde lucra, dar acolo nu a mai rezistat mult.

Din constatările medicilor, se pare că suferise un al doilea infarct. După ce a ajuns la spital, starea ei a degenerat rapid, iar medicii nu au mai putut să o repună pe picioare a doua oară.

Femeia și-a dat ultima suflare chiar în spitalul în care lucra. Avea 75 de ani, era pensionară, dar încheiase un contract de colaborare cu unitatea medicală, pentru Secția de Neurologie a Spitalului Județean Botoșani. Colegii spun că era un „medic profesionist, care știa să comunice, un OM în adevăratul sens al cuvântului”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: