Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea muzicii! Charlie Watts, bateristul formaţiei The Rolling Stones s-a stins din viață

Doliu în lumea muzicii! Charlie Watts, bateristul formaţiei The Rolling Stones s-a stins din viață

Lumea muzicii este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți și talentați bateriști s-a stins din viață. Este vorba despre celebrul Charlie Watts, bateristul formaţiei The Rolling Stones.

Doliu în lumea muzicii! Charlie Watts a murit

harlie Watts, fiul modest al unui șofer de camion care a câștigat faima la nivel mondial ca toboșar pentru Rolling Stones, a murit. Avea 80 de ani. După ce s-a alăturat The Rolling Stones în 1963, Watts a fost unul dintre cei mai longevivi membri ai trupei. Publicistul său a spus că muzicianul „a decedat pașnic într-un spital londonez mai devreme, înconjurat de familia sa”. La începutul acestui an, s-a anunțat că toboșarul va rata un turneu în SUA , în timp ce se vindeca după o procedură medicală nespecificată.

Cu o tristețe imensă anunțăm moartea iubitului nostru Charlie Watts. A murit pașnic într-un spital londonez mai devreme înconjurat de familia sa. Charlie a fost un soț, tată și bunic prețuit și, de asemenea, ca membru al The Rolling Stones, unul dintre cei mai mari toboșari din generația sa. Vă rugăm să respectăm intimitatea familiei sale, a membrilor trupei și a prietenilor apropiați în acest moment dificil.„, a fost declarația PR-ului său.

Viața lui Charlie Watts

La începutul anilor 1990, Watts a lansat mai multe albume cu un alt grup, Quintetul Charlie Watts, inclusiv un tribut adus lui Charlie Parker.  S-a căsătorit cu Shirley Ann Shepherd în 1964, iar cuplul a avut o fiică, Seraphina. Au rămas căsătoriți până la moartea lui Charlie Watts. Watts, un fumător înrăit, a fost diagnosticat cu cancer de gât în ​​2004, dar sa recuperat complet.
El și-a petrecut cea mai mare parte a timpului pe proprietatea sa din Devon, în sud-vestul Angliei. Soția sa a crescut cai și a deținut o fermă de herghelii bine-cunoscută. În ultimii ani, Watts a format o trupă de blues din vechea școală numită ABC & D a Boogie Woogie, preferând să cânte în cluburi intime. Cu toate acestea, el a continuat să cânte cu Stones, cel mai recent în turneul european al turneului „No Filter” al trupei în 2018, potrivit cnn.com.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: