Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea muzicii! Un rapper cunoscut a murit. Artistul avea doar 24 de ani

Doliu în lumea muzicii! Un rapper cunoscut a murit. Artistul avea doar 24 de ani

Industria muzicală din Statele Unite ale Americii este în doliu! Rapperul american Lil Keed, din Atlanta, a murit sâmbătă, 14 mai. Artistul American avea doar 24 de ani. Artistul era un star în ascensiune și a lăsat în urmă o fetiță de câțiva anișori.

Doliu în lumea muzicii! Un rapper cunoscut a murit. Artistul avea doar 24 de ani

Fratele cel mic al rapperului Lil Keed a confirmat moartea artistului. Acesta a postat un ultim omagiu emoționant pe Instagram.

„Nu-mi vine să cred că te-am văzut murind azi, frate. Am plâns până la epuizare. Știu ceea ce vrei să fac și acel lucru e să trag tare pentru mama, tata și pentru frații noștri”, a scris Lil Gotit, pe contul său de Instagram.

Lil Keed a semnat cu casa de producție a lui Young Thug, YSL Records. A devenit cunoscut cu hit-uri precum „Oh My God” și „Nameless.”

Ce spune iubita artistului

Se pare că rapperul de 24 de ani a lăsat în urmă o fiică pe nume Naychur. Totodată, partenera lui, Quana Bandz, a sugerat că ar fi însărcinată cu al doilea copil al cuplului, în cadrul unei postări în care vorbea despre pierderea suferită.

„Te iubesc atât de mult. Ce mă fac fără tine, când eu nu pot să respir bine, să dorm, nu pot să fac nimic. Nu vreau să vorbesc cu nimeni. Nu pot să fac față, de ce ne-ai lăsat?! Ce se presupune că trebuie să-i spun lui Naychur? Ce o să-i spun noului nostru copil?”,a transmis partenera rapperului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: