Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea sportului! A murit la 34 de ani, chiar în timpul unei competiții

Doliu în lumea sportului! A murit la 34 de ani, chiar în timpul unei competiții

GALERIE FOTO (2)

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de personalități, care au lăsat în urmă multă durere și lacrimi. Aflăm acum că ne-a mai părăsit o legendă, un sportiv de mare renume, la vârsta de doar 34 de ani. A murit în urmă cu puțin timp, după ce a căzut pe teren.

Sportiv mort chiar pe teren

Un sportiv a avut parte de un final tragic, chiar în timpul unei competiții. În urmă cu puțin timp se afla pe teren, când deodată a căzut lat. A suferit răni la nivelul corpului, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el, doar să confirme decesul.

Este vorba despre Dean Hollan, care se afla la curse la hipodromul Donald din Victoria. Anunțul decesului jocheului australian a fost făcut chiar de către Racing Victoria, după ce medicii au ajuns la concluzia că tânărul de doar 34 de ani nu mai poate fi salvat.

Acesta a căzut de pe cal în timpul cursei, la o viteza destul de mare, iar rănile au fost mult prea mari, incompatibile cu viața. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, dar totul a fost în zadar.

„Holland a fost unul dintre cei doi călăreţi căzuţi de pe calul lor în cursa de deschidere. El a fost imediat asistat de paramedicii de pe hipodrom, însă nu a putut fi salvat din cauza naturii rănilor sale”, a declarat Racing Victoria într-un comunicat.

În timpul acestei curse a mai căzut un călăreț, Alana Kelly, în aceleași circumstanțe. Din fericire, rănile suferite nu sunt unele grave și este în afara oricărui pericol acum, după ce a fost stabilizat. Niciunul dintre cai, Headingley şi Time To Rumble, nu au fost răniţi

Dean Hollan avut o carieră de mare succes și de-a lungul anilor a bifat reușite notabile. A câştigat luna trecută Newmarket Handicap, precum şi Adelaide Cup în 2015 şi 2019, fiind doar câteva dintre premiile cu care se putea lăuda.

A moștenit talentul de la tatăl său, fiind fiul fostului jocheu Darren Holland.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: