Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea sportului românesc! Un antrenor celebrul s-a stins în mod fulgerător

Doliu în lumea sportului românesc! Un antrenor celebrul s-a stins în mod fulgerător

GALERIE FOTO (2) Doliu imens în fotbalul românesc! A murit un portar de legendă de la Steaua

Este doliu în lumea sportului românesc, după ce s-a mai stins un nume mare al acestui domeniu. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de la noi din țară, care a inițiat în această artă o mulțime de oameni. A plecat din această lume la 59 de ani și a lăsat în urmă multe lacrimi și durere.

A murit un mare antrenor

Fostul jucător și antrenor de polo de la clubul Dinamo Oradea, Marcel Cosma, s-a stins din viață în mod fulgerător. Fostul sportiv a plecat dintre noi marți, la doar 59 de ani. Vestea a fost făcut chiar de CSM Oradea, clubul cu care a colaborat de-a lungul timpului și a unde a făcut furori în timpul carierei sale.

Clubul sportiv a vorbit despre toate reușitele sale din timpul activității, dar și despre numele mari pe care le-a antrenat și le-a adus pe calea cea bună.

„Acea echipă a câştigat, începând cu anul 1992, şase titluri naţionale la nivel de juniori, toate sub comanda lui Cosma. O bună parte a sportivilor acelei echipe au continuat să practice jocul de polo la nivel de seniori, unii având cariere impresionante în această disciplină”, a precizat CSM.

Nu se cunoaște, însă, cauza exactă a decesului, pentru că familia are nevoie de intimitate în aceste momente grele și nu a vorbit despre cele întâmplate. Moartea a venit ca un fulger pentru toți cei care au avut ocazia să îl cunoască pe marele antrenor.

Conform sursei citate, printre sportivii pe care Marcel Cosma i-a antrenat de-a lungul timpului se numără și antrenorul secund al primei echipe şi al juniorilor de la CSM Oradea – Christian Sandor, responsabilul secţiei de polo de la CSM – Petre Gepian, înotătorul în ape îngheţate şi instructorul de înot Ovidiu Tirla, arbitrul Cosmin Baidoc, fostul jucător Nicolae Diaconu, precum şi fostul jucător, actualmente antrenor, Cosmin Goina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: