Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în muzică! O legendă a murit din cauza unei boli nemiloase

Doliu în muzică! O legendă a murit din cauza unei boli nemiloase

Vedeta country Jody Miller a murit la vârsta de 80 de ani, după ce a suferit de o boală nemiloasă. Iată toate detaliile!

Jody Miller, legenda muzicii country, a murit la 80 de ani

Cântăreața de muzică country Jody Miller, câștigătoare a unui Grammy, a murit. Ea avea 80 de ani și s-a stins în casa ei din Blanchard, Oklahoma, din cauza unei boli nemiloase, mai exact Parkinson.

Primul mare succes al lui Jody Miller a venit în 1964 cu piesa „He Walks Like a Man”, urmată de single-ul său de mare succes „Queen of the House”, care i-a adus lui Miller un premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare vocală country feminină în 1966.

Miller a fost  celebrată ca fiind un pionier al cântărețelor crossover, trecând de la genul pop/folk în sfera muzicii country, ceea ce a deschis calea pentru multe artiste care au urmat, printre care Linda Ronstadt, Anne Murray și multe altele.

Reprezentanta lui Jody Miller: „Era la fel de autentică și excepțională în viața ei”

Miller s-a retras din turnee în anii 1980 și a plecat să locuiască împreună cu soțul ei, Monty Brooks, la o fermă de cai din Blanchard. După ce a devenit o creștină renăscută, a început un nou capitol din viața ei ca și cântăreață de gospel. Miller are ca urmași o fiică, Robin Brooks Sullivan, dar și mai mulți nepoți.

„Talentul lui Jody Miller nu poate fi supraestimat. Avea această abilitate înnăscută, dăruită de Dumnezeu, de a interpreta și de a comunica cu cele mai frumoase tonuri și inflexiuni. Ea făcea să pară și să sune atât de ușor încât uneori este nevoie de un moment pentru a realiza măreția a ceea ce auzi. Dar ea era la fel de autentică și excepțională în viața ei, așa cum era pe scenă și pe discuri”, a împărtășit Jennifer McMullen, reprezentanta de lungă durată a lui Miller, într-o declarație emisă joi.

Printre alte hituri înregistrate de Miller se numără „Baby I’m Yours”, „There’s a Party Goin’ On”, „Darling, You Can Always Come Back Home”, „Home of the Brave” și „He’s So Fine”.

 

Sursa foto: Redferns/Getty/Jody Miller/Facebook

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: