Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în România. Un prezentator iubit de telespectatori a murit la 53 de ani. De doi ani se lupta cu o boală cruntă

Doliu în România. Un prezentator iubit de telespectatori a murit la 53 de ani. De doi ani se lupta cu o boală cruntă

GALERIE FOTO (2) doliu

La vârsta de 53 de ani, Iulian Nicolae, un prezentator TV foarte respectat, a încetat din viață. Cunoscut sub numele de Jull de către cei apropiați, el a dus o luptă împotriva unei boli grave în ultima perioadă. Anunțul trist al dispariției lui a provocat un val de șoc printre foștii săi colegi de la Etno TV.

Iulian Nicolae a murit la 53 de ani. De doi ani era macinat de o problemă gravă de sănătate

Iulian Nicolae, cunoscut pentru prezentarea matinalului timp de 10 ani la Etno TV și pentru cariera sa ca actor, a părăsit această lume în cursul zilei de astăzi.

La vârsta de 53 de ani, Iulian Nicola s-a înfruntat probleme legate de pancreas. Jull a pierdut 24 de kilograme în ultimele luni din cauza afecțiunii sale. În ultima perioadă, Iulian Nicolae nu a mai fost prezent pe micile ecrane, din motive de sănătate. Totodată, cu aproximativ doi ani în urmă, a luat decizia de a se retrage din rolul de gazdă al emisiunii „Sănătate înainte de toate,” difuzată pe Etno TV.

iulian nicolae
Iulian s-a confruntat cu probleme grave de sănătate

Faptul că nu a mai apărut pe ecran îl afectase profund, și aceasta pare să fi contribuit la apariția unor probleme pancreatice. Cu doi ani în urmă, Jull a împărtășit public necazurile prin care trecea, în timp ce era internat într-un spital. Acum doi ani, într-o postare pe o platformă de socializare, el a dezvăluit că a experimentat o scădere semnificativă în greutate. Într-un interval de câteva luni, Jull a slăbit cu 24 de kilograme, consecință a afecțiunii care îl măcina.

„Bună dimineața! Vă mulțumesc pentru sprijin, încurajări și prietenie. Nu am realizat că am atâția oameni minunați alături de mine. Mesajele și telefoanele voastre au fost cel mai bun medicament. Sunt bine și urmează recuperarea. Stimă și respect pentru toți! Vă pup!”, le transmitea el fanilor, la vremea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: