Redactia.ro
Home » Știri » Doliu la Hollywood. Actorul Brad Johnson s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani

Doliu la Hollywood. Actorul Brad Johnson s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani

GALERIE FOTO (4) Doliu la Hollywood.

Doliu la Hollywood. Lumea filmului este devastată după moartea celebrului actor Brad Johnson care a jucat în “Melrose Place” și “Always”. S-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, în urma cu trei luni, dar abia acum s-a aflat. Brad a murit după ce s-a infectat cu COVID-19.

Doliu la Hollywood. Actorul Brad Johnson s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani

Celebrul actor a murit pe 18 februarie, în Fort Worth, Texas, din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus. Reprezentantul său, Linda McAlister a făcut anunțul tragic. Moartea lui a fost ținută ascunsă, deoarece familia și-a dorit o perioadă de liniște. „Chiar dacă a plecat dintre noi prea devreme, și-a trăit viața la maximum și și-a învățat copiii să facă același lucru”, a mărturisit Liza McAlister.

Brad Johnson a lăsat în urmă șapte copii, dar și o soție îndurerată, alături de care a trăit mai bine de 35 de ani. Regretatul actor s-a bucurat de un mare succes datorită rolului pe care l-a avut în serialul „Melrose Place”. Brad Johnson s-a făcut apreciat de oameni și datorită faptului că a colaborat cu multe firme recunoscute la nivel internațional, dar și pentru serialele unde a avut roluri importante. „Brad s-a bucurat pe deplin de îmbunătățirea și sporirea oricărui spațiu, într-un mod care a menținut și a respectat frumusețea sa naturală. S-a simțit cel mai <acasă> în aer liber, iar pasiunea sa pentru țară a evidențiat acest lucru. Pe cât de mult iubea să fie cowboy, să vâneze și să stea la țară, Brad nu a iubit nimic mai mult decât pe familia sa”, a adăugat reprezentanta actorului.

Actorul s-a născut la Tucson, Arizona, la data de 24 octombrie. Înainte să se mute la Hollywood, Johnson a lucrat pentru Marlboro, unde a avut mai multe apariții in diferite reclame la țigări. În aceeași perioadă a fost imaginea brandului Calvin Klein. Prima sa apariție în calitate de actor a fost în 1986, în Dallas. Johnson a mai jucat, printre altele, în “Flight of the Intruder”, “Rough Riders”, seria de filme „Left Behind”, “Melrose Place”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: