Redactia.ro
Home » Monden » Doliu la Hollywood. Un star al peliculei „Rocky” s-a stins din viață

Doliu la Hollywood. Un star al peliculei „Rocky” s-a stins din viață

GALERIE FOTO (2) lumare doliu

Doliu în lumea filmului! Burt Young,  actorul care a devenit cunoscut publicului prin prisma rolurilor pe care le-a deținut în seria „Rocky” și care a fost nominalizat la Oscar, a murit la vârsta de 83 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de către membrii familiei acestuia.

Doliu la Hollywood. Un star al peliculei „Rocky” s-a stins din viață

Burt Young a jucat în mai multe filme și seriale, dar rolul care l-a făcut cunoscut publicului este cel din seria „Rocky”, unde a interpretat personajul Paulie, prietenul lui Rocky. Într-un interviu acordat în urmă cu mai bine de un deceniu, Burt Young se lăuda cu faptul că însuși Sylvester Stallone, actorul care a interpretat personajul principal, l-a rugat să accepte rolul lui Paulie. În plus, se pare că Burt a fost singurul actor care nu a fost nevoit să participe la probe pentru a primi rolul care i-a adus celebritatea.

Fiica actorului a fost cea care a făcut anunțul privind decesul acestuia. Conform celor de la The Independent, actorul s-ar fi stins în data de 8 octombrie, dar fiica lui a decis să păstreze tăcerea tocmai pentru ca intimitatea familiei să nu fie tulburată în aceste momente delicate pentru toți membrii ei.

Sylvester Stallone a transmis un mesaj emoționant după moartea colegului și prietenului său

Sylvester Stallone a transmis un mesaj emoționant în memoria celui care i-a fost coleg de film, dar și bun prieten. „Dragului meu prieten, Burt Young, ai fost un om și un artist incredibil, mie și lumii o să ne fie foarte dor de tine… Odihnește-te în pace”, a scris Sylvester Stallone pe Instagram.

Burt Young a ajuns cunoscut în întreaga lume datorită rolului din pelicula Rocky”

Filmul original Rocky,” care a cucerit lumea cinematografiei, a fost nominalizat de 10 ori la Premiile Oscar și a câștigat trei trofee, inclusiv pentru Cel mai bun film.” Acesta a impresionat prin modul în care a prezentat povestea unui pugilist necunoscut din Philadelphia care are oportunitatea de a concura pentru un titlu mondial. Burt Young a interpretat rolul său ca Paulie în toate cele șase continuări ale filmului original Rocky.”

Acest actor american a avut și alte apariții notabile în producții precum The Pope of Greenwich Village” și Once Upon a Time in America.” De asemenea, a fost prezent în numeroase seriale televizate în calitate de invitat special, printre care MASH,” The Rockford Files,” Baretta” și Law & Order.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: