Redactia.ro
Home » Știri » Doliu pe scena politică. Un nume „greu” a murit la doar 46 de ani!

Doliu pe scena politică. Un nume „greu” a murit la doar 46 de ani!

lumanre doliu

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit vineri dimineață, la vârsta de doar 46 de ani. El era internat la un spital din București.

Bărbatul s-a îmbolnăvit în urma unei vizite în Franţa, iar la întoarcere starea sa s-a agravat.

Ar fi suferit complicaţii grave, iar starea de sănătate i s-ar fi agravat continuu, ca urmare a unei răceli pe care a avut-o imediat după ce s-a întors din vizită.

A murit pe patul de spital

Cătălin Toma a fost dus de urgenţă la Insititutul CC Iliescu. Informaţii iniţiale indicau că era internat la spitalul Spitalul ”Marius Nasta” din Bucureşti.

A decedat pe patul de spital, la vârsta de 46 de ani.

Senatorul PNL a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, din partea PNL din anul 2020, el fiind cel care l-a învins pe social democratul Marian Oprişan.

Mesajul lui Nicolae Ciucă

”Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoință.

Cătălin și-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă.

Transmit condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”,  a transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Mesajul Alinei Gorghiu

”De mult timp, nu am mai avut lacrimi în ochi de dimineață. Evit să mă exprim public despre necazuri, însă Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, mi-a fost prieten tare bun, de ani și ani mulți. De când niciunul dintre noi nu aveam funcții mari în politică.

Pe 2 februarie eram cu el, lângă el, la Focșani. Știu ca nu mă mai aude, dar îi mulțumesc că a fost vreme lungă prietenul meu”,  a transmis, îndurerată, ministrul liberal al Justiției, Alina Gorghiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: