Redactia.ro
Home » Monden » Doliu printre fani. A murit un actor iubit pentru talentul său! Problemele pulmonare i-au fost fatale

Doliu printre fani. A murit un actor iubit pentru talentul său! Problemele pulmonare i-au fost fatale

lumanari

Din păcate, este doliu printre fani. A murit un actor iubit pentru talentul său! Problemele pulmonare i-au fost fatale. Bărbatul a fost iubit şi apreciat. A câştigat numeroase premii.

Ron Cephas Jones, celebru pentru rolul său în serialul „This Is Us”, a murit din cauza unor probleme pulmonare, a anunţat reprezentatul său. Actorul avea 66 de ani.

Cine a fost Ron Cephas Jones?

Ron Cephas Jones a câştigat două premii Emmy pentru rolul lui William Hill din serialul de succes „This Is Us” şi a fost nominalizat de patru ori în total. Ambele premii Emmy au fost pentru „Actor invitat remarcabil într-un serial dramatic”.

Reprezentantul lui Ron spune că „căldura, frumuseţea, generozitatea, bunătatea şi inima regretatului actor au fost simţite de oricine a avut norocul de a-l cunoaşte”.

A apărut în seriale de succes

Pe lângă rolul său în „This Is Us”, Ron a jucat într-o mulţime de alte seriale TV… inclusiv „Law & Order: Crimă Organizată” şi „Better Things”, plus „Luke Cage” şi „Looking For Alaska”.

El declarase în urmă cu ceva timp pentru The New York Times că a fost diagnosticat cu o boală pulmonară cronică, iar în 2020 a avut nevoie de un dublu transplant de plămâni.

Au curs lacrimi şi pe Broadway

Doliu și consternare pe Broadway, renumitul cartier teatral al New York-ului. Chris Peluso, actorul care a jucat în câteva dintre cele mai bune spectacole, a murit la vârsta de 38 de ani.

Actorul a suferit de tulburare schizoafectivă și a urmat un tratament în 2022 pentru a face față „paranoiei sale debilitante”, care l-a împiedicat să lucreze.

Peluso a jucat pe Broadway în spectacole precum „Mamma Mia!”, „Assasins”, „The Glorious Ones”, l-a interpretat pe Fiyero în turneul Wicked și a jucat la Londra în Miss Saigon și Showboat.

Peluso a murit miercuri, 16 august. Postarea nu a dezvăluit cauza morții. Îndrăgitul actor era căsătorit și avea o fetiță în vârstă de 2 ani și jumătate.

Cauza decesului nu este clară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: