Redactia.ro
Home » Știri » Doliu urias! Celebru actor, impuscat mortal. Apelul politistilor pentru gasirea criminalilor

Doliu urias! Celebru actor, impuscat mortal. Apelul politistilor pentru gasirea criminalilor

Actorul american Eddie Hassell a fost împușcat mortal în fața casei iubitei sale, duminică dimineață, în Texas.

 

Actorul a fost împușcat mortal

 

Actorul în vârstă de 30 de ani a fost împușcat mortal duminică dimineață, în Texas. Cunoscut pentru rolurile sale din filmul ,,The Kids Are All Right”, nominalizat la Oscar în 2010 și serialul NBC ,, Surface”, Eddie Hassell a avut o moarte tragică, a fost împușcat în urma unui furt de mașină. Crima din Texas este anchetată de poliție, în acest moment.

Actorul a fost împușcat în abdomen și a fost transportat la spital într-o stare critică, însă medicii nu l-au putut salva. Nu se știe care sunt cauzele care au dus la acest incident mortal.

Impresarii actorului sunt cei care au confirmat vestea morții sale, potrivit BBC News. Polițiștii oferă și o recompensă de 2.500 de dolari pentru cei care au vreo informație cu privire la agresor.

Actorul Gary Cairns a scris un mesaj emoționant poliției. „R.I.P. Eddie Hassell …. Tragic. Atât de talentat și plin de viață. Îți vom simți lipsa, prietenul meu”, este mesajul postat pe Twitter. 

 

Cine a fost Eddie Hassell

 

Actorul născut în Texas, pe 16 iulie 1990, a interpretat mai multe roluri modeste în anii 2000 – 2010. Acesta s-a remarcat în lungmetrajul „The Kids Are All Right” (2010), în care a jucat alături de Julianne Moore şi Mark Ruffalo. Lungmetrajul a fost nominalizat la patru categorii al epremiilor Oscar inclusiv pentru „cel mai bun film”. În acest film, Eddie Hassell a interpretat personajul Clay, prieten cu Laser, fiul cuplului format din două femei. Într-un interviu acordat în 2013, Hassell a spus că a fost selectat pentru rol datorită abilităților sale de skateboarding.

Eddie Hassell a mai apărut și în producţii de televiziune precum „Studio 60 on the Sunset Strip” a lui Aaron Sorkin, „Jimmy Kimmel Live!”, „Oliver Beene”, „Joan of Arcadia”, „‘Til Death”, „Southland”, „Bones”, „Devious Maids” şi „Longmire”.

Eddie Hassell era pasionat de surf și de skateboard în momentul în care s-a mutat la Los Angeles și înainte să devină actor. Actorul a mai jucat şi în lungmetrajele „2012”, „The Family Tree”, „Jobs”, film despre Steve Jobs, „Family Weekend”, „House of Dust”, „Warrior Road” şi „Bomb City”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: