Redactia.ro
Home » Monden » Doliu uriaș în cinematografie! A murit starul din James Bond

Doliu uriaș în cinematografie! A murit starul din James Bond

Doliu uriaș la Hollywoodn! Diana Rigg a murit la vârsta de 82 de ani. Agentul ei a confirmat că actrița a murit în această dimineață.

O carieră de succes

Diana Rigg s-a bucurat de o lungă și distinsă carieră în teatru, film și televiziune.

A fost singura fată Bond 007 condusă la altar. Pentru alții, ea va fi întotdeauna dorita Emma Peel în seria Răzbunătorii, în care a jucat din 1965 până în 1968. Pentru generația mai tânără, ea este cunoscută pentru rolul ei Olenna Tyrell din Game of Thrones, din 2013 până în 2017.

Cel mai nou trailer James Bond

Clipul, cu o durată de două minute și jumătate, e presărat de împușcături, explozii, urmăriri cu mașinile și cascadorii filmate în diverse locuri ale lumii.

În acest film, Bond, retras din activitate în Jamaica, este rechemat într-o ultimă misiune pentru a salva un om de știință răpit de către niște „oameni răi”.

Pelicula „No Time to Die”, în care rolul agentului 007 este interpretat pentru ultima dată de actorul Daniel Craig, va fi lansată în noiembrie, după ce premiera mondială inițială (31 martie) a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Producătorii nu au anunțat încă cine va prelua rolul lui James Bond.

„No Time to Die” este al cincilea și ultimul film în care Daniel Craig, în vârstă de 52 de ani interpretează rolul celebrului spion. Din distribuție mai fac parte Rami Malek, Naomie Harris, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Leshana Lynch, Ana de Armas și Ben Whishaw.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: