Redactia.ro
Home » Știri » Donald Trump i-a trimis un avertisment tăios lui Kim Jong-Un

Donald Trump i-a trimis un avertisment tăios lui Kim Jong-Un

Sancţiunile pentru Coreea de Nord rămân în vigoare. Ce spune Donald Trump

Donald Trump i-a trimis un avertisment tăios lui Kim Jong-Un, după cel de-al treilea test cu rachetă efectuat în opt zile de Phenian.

Preşedintele american Donald Trump s-a declarat încrezător vineri în ceea ce priveşte intenţiile liderului nord-coreean Kim Jong-Un în pofida unui al treilea test cu rachetă efectuat în opt zile de Phenian.

Liderul Kim nu vrea să mă dezamăgească, Coreea de Nord are mult de câştigat”, a scris Donald Trump pe Twitter, afirmând că aceste teste militare nu sunt o încălcare a declaraţiei semnate de el şi liderul nord-coreean la Singapore în cursul summitului din iunie 2018. ”Nu au mai existat discuţii privind rachetele cu rază scurtă de acţiune de când am dat mâna”, a adăugat el.

Citiţi şi:

Întâlnirea istorică dintre Donald Trump și Kim Jong Un

Aceste tiruri ar putea, pe de altă parte, să constituie o încălcare a rezoluţiilor ONU, a scris preşedintele american. Coreea de Nord are interdicţie de lansare a rachetelor balistice în conformitate cu rezoluţiile Consiliului de Securitate al ONU. Membrii europeni ai Consiliului de Securitate al ONU au condamnat joi această serie recentă de teste cu rachete, conform Agerpres. Liderul de la Casa Albă a spus deja joi că nu vede ”nicio problemă” în aceste tiruri cu rachete cu rază scurtă de acţiune.

Aş putea greşi, dar cred că preşedintele Kim are o viziune frumoasă şi măreaţă despre ţara sa şi numai Statele Unite, cu mine în calitate de preşedinte, pot face din această viziune o realitate’‘, a declarat Trump vineri.

Phenianul şi Washingtonul sunt implicate de mai bine de un an într-un proces diplomatic pentru a rezolva problema programelor nuclear şi balistic deţinute de Coreea de Nord. Donald Trump şi Kim Jong Un s-au întâlnit de trei ori, ultima dată în iunie, în Zona demilitarizată care împarte Peninsula Coreeană, unde ei au convenit să reia negocierile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: