Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa a colaborat cu Călin Donca, deşi fusese avertizat. Ce i-a răspuns afaceristul când vloggerul l-a întrebat de faima rea

Dorian Popa a colaborat cu Călin Donca, deşi fusese avertizat. Ce i-a răspuns afaceristul când vloggerul l-a întrebat de faima rea

Dorian Popa este unul dintre investitorii pe care Călin Donca i-a investit să colabozere cu el pe partea de panouri fotovoltaice. Vloggerul nu ştie deocamdată dacă a greşit cu această alegere şi aşteaptă desfăşurarea anchetei.

Dorian Popa a investit 24.000 de euro în afacerea lui Donca și nu știe ce se va întâmplă cu banii lui. Pentru o televiziune din România, acesta a declarat că, între ei, s-a creat „un soi de prietenie”, în momentul în care a decis să achiziționeze panouri fotovoltaice de la el.

Călin Donca i-a zis că lumea doar îl bârfeşte

Se pare că, înainte de colaborarea lor, Dorian Popa l-a întrebat pe Călin Donca de ce are o faimă rea, ar afaceristul i-a zis că sunt doar bârfe.

Eu l-am cunoscut la mult timp după ce a apărut în online, au mai existat colaborări şi cu alţi influenceri. Cum să te ameţească un om, cu o prestanţă bine gândită, cu un discurs bine aranjat, printr-o minte strălucită? Minţile strălucite pot fi folosite şi în directii gresite, dacă asta s-a întâmplat în acest caz.

Este o chestie pe care parcă am și simțit-o, la un moment dat tot veneau din stânga și dreapta vorbe. Când ești persoană publică, ai o rază de conexiuni mai mare şi am preferat să îl întreb pe Călin: măi, de ce aud lucrurile astea greşite?

Mi-a dat o explicaţie pertinentă şi ştiind că, din păcate, oamenii vorbesc și despre mine lucruri neadevărate, am zis hai să plec de la prezumţia de nevinovăție, să mă gândesc că oamenii poate chiar sunt invidioși.

Am cercetat un pic şi am descoperit că, în urma contractelor, când se rupe colaborarea, tu poți lua panourile, dar vorbind cu investitorii am stabilit împreună: păi ce facem cu panourile? Rămânem cu ele”, a spus Dorian Popa, pe Youtube.

Soţia lui Donca l-a sunat

După declşanşarea scandalului, Orianda, l-a contactat pe Dorian Popa.

„Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soția domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai știu ce să mai cred.

Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile.

Ceea ce mă face să cred, totuși, că există oarecare dovezi. Înțeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzațiile ce-i sunt aduse domnului”, a spus Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: