Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, amenințare directă către Călin Donca: „Cel care ne-a furat o să plătească”

Dorian Popa, amenințare directă către Călin Donca: „Cel care ne-a furat o să plătească”

Călin Donca, cel care a fost reținut din cauza unor afaceri cu criptomonede, i-ar fi tras o țeapă de milioane lui Dorian Popa. Artistul a simțit nevoia să facă o serie de declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat, de fapt, cu afacerea lor. 

Este cunoscut faptul că Dorian Popa s-a implicat de-a lungul timpului în tot felul de afaceri, motiv pentru care a căpătat experiență în multe domenii. De această dată, artistul a ales un domeniu la mare căutare în acest moment și anume panourile fotovoltaice, cele care produc energie electrică cu ajutorul soarelui.

Dorian Popa, adevărul despre afacerea cu Călin Donca

În cel mai recent vlog pe care l-a publicat pe canalul său de YouTube, Dorian Popa a vorbit despre scandalul în care este implicat din cauza lui Călin Donca, un om de afaceri din România care în acest moment se află în închisoare. Se pare că artistul nostru s-a afiliat cu compania bărbatului, investind într-un parc de panouri fotovoltaice asemănătoare cu cele pe care și el le are acasă.

„În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce se vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit.

Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc. M-am limitat la cei 20 de kw exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa ‘dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați’”, a spus Dorian Popa pe contul său de Youtube.

Dorian Popa, amenințare directă către cel care l-a ars la bani

În acest moment, Dorian Popa nu reușește să dea de niciun reprezentant al companiei cu care a încheiat mai multe contracte, tocmai de aceea a expus problema pe care a întâmpinat-o și fanilor săi. Nu este un secret faptul că fostul membru al trupei LalaBand este o persoană transparentă și deschisă, mai ales când vine vorba despre afacerile pe care le deține.

În cadrul aceluiași vlog, Dorian a menționat că mai multe persoane care au investit l-au contactat pentru a afla mai multe detalii despre Călin Donca, însă nimeni nu știe nimic. Totuși, vedeta a ținut să lanseze un mesaj clar și asumat cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Astfel, Dorian anunță că dacă se va adeveri faptul că firma lui Călin Donca i-a tras clapă, se va ocupa personal ca atât el, cât și ceilalți păgubiți să fie „răzbunați”.

„Ce pot să spun este că am luat legătura cu unii dintre investitori care m-au sunat întrebându-mă dacă am reușit să aflu ceva, dar toate telefoanele sună închise. Abia aștept să se poată lămuri într-un fel această situație pentru că, repet, având în vedere faptul că în acuzații nu am văzut nimic legat de panourile fotovoltaice de aceste părculețe mă gândesc că poate avem norocul, șansa că acest business să nu fie afectat și noi, ori să ne putem recupera investiția ori să putem încasa banii.

Vă spun cu voce tare și public că sunt aici să fiu alături, așa cum am fost de Călin și am prezentat situația transparent către cei care mă urmăresc, așa voi fi alături și de cei care au declarat împotriva lui Călin. Nu știm încă despre ce este vorba, dar dacă toți cei care au investit și cu mine în echipă am fost țepuiți sau amețiți, învrăjbiți într-un fel manipulați și ne-au fost luați bănuții, aveți siguranța mea că tot cu această putere pe care Doamne-Doamne mi-a dat-o în comunitatea mea, mă voi ocupa. Poate nu să reușim să ne recuperăm integral investiția dar cu siguranță cel care ne-a furat să plătească așa cum trebuie”, a mai spus Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: