Redactia.ro
Home » Știri » Dorian Popa, contactat direct de soția lui Călin Donca. Ce i-a spus Orianda artistului: ”Nu știu ce să cred”

Dorian Popa, contactat direct de soția lui Călin Donca. Ce i-a spus Orianda artistului: ”Nu știu ce să cred”

Dorian Popa a oferit noi detalii despre afacerea cu panouri fotovoltaice în care s-a implicat alături de Călin Donca. După ce i s-a prelungit perioada de arest omului de afaceri, soția acestuia a luat imediat legătura cu artistul nostru. Iată care a fost mesajul pe care aceasta i l-a transmis, de fapt.

Călin Donca se află în acest moment în spatele gratiilor pentru 28 de zile, deoarece este acuzat de evaziune fiscală, delapidare și manipularea pieței de capital din România. Printre cei care au avut curajul să intre în lumea afacerilor alături de el se numără și Dorian Popa care acum este mai îngrijorat ca niciodată de soarta banilor săi.

Soția lui Călin Donca, Orianda, l-a contactat pe Dorian Popa

Dorian Popa a fost contactat de către Orianda Donca, după ce soțul ei a fost reținut și în mass media au apărut mai multe informații cu privire la afacerile pe care acesta le-ar desfășura ilegal, de fapt. Femeia ar fi negat vehement orice acuzație care i-a fost adusă soțului său, însă artistul pare că nu s-a lăsat convins prea ușor.

„Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soția domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai știu ce să mai cred. Între timp am făcut un grup pe WhatsApp cu toţi cei 30-40 de investitori.

Am aflat acum cu stupoare că sunt unii oameni care au încasat niște sume estimative de la firmele lui Călin. Deocamdată nu ştim ce se întâmplă acolo. Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile. Ceea ce mă face să cred totuși că există oarecare dovezi.

Înțeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzațiile ce-i sunt aduse domnului. Însă problema ce mă frământă în mod direct este că și dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge și asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxați sau liniștiți”, a precizat Dorian Popa.

Parcul cu panouri în care a investit Dorian Popa duce lipsa autorizațiilor

Deși Dorian Popa susține că încă nu știe ce să creadă despre acuzațiile care i se aduc celui de la care ar fi achiziționat panourile fotovoltaice pentru casa sa și alături de care a investit fără să se gândească, apar noi dovezi în acest caz. Se pare că Donca nu avea o autorizație de funcționare pentru afacerea respectivă.

„Pentru a se racorda este nevoie de document de autorizare, de construire. Nu-l are. Are doar acel certificat de urbanism. Eliberat în data de 7 august 2023”, a declarat Virgil Popa, primarul din Săcele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: