Redactia.ro
Home » TV » Dorian Popa, direct pe masa de operație. Imaginile care i-au șocat pe fani

Dorian Popa, direct pe masa de operație. Imaginile care i-au șocat pe fani

GALERIE FOTO (3)

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din online. Artistul își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui, prin intermediul rețelelor de socializare. Artistul a apărut pe Instagram cu nasul bandajat și umflat la față, abia putând să vorbească. Cântărețul a povestit prin ce a trecut. 

 

Dorian Popa, direct pe masa de operație

Dorian Popa continuă să își surprindă fanii în fiecare zi. După ce a anunțat că își va schimba numele din buletin cu o denumire cu totul neobișnuită, artistul a apărut acum pe Instagram cu totul bandajat și cu fața umflată, abia reușind să vorbească sau să respire.

Însă, nu sunt motive de îngrijorare, deoarece vedeta nu a pățit niciun accident. Vizita la medic nu are o cauză gravă, ci mai degrabă este vorba despre o intervenție estetică. Dorian Popa a apelat la o intervenție chirurgicală destul de des întâlnită în râdnul vedetelor.

Vloggerul a  decis să ia legătura cu un medic estetician care să îi schimbe forma nasului. Dorian Popa a decis să își facă o rinoplastie, fiind deja cunoscut faptul că este un împătimit al înfățișărilor perfecte, care să fie ca scoase din cutie. Acesta a mărturisit că este una dintre cele mai mari dorințe ale sale.

Este despre naturalețe, sinceritate, veridicitate. Am făcut un pas pe care nu credeam că o să-l fac, sau cel puțin îl așteptam de mult. Vă mulțumesc că îmi sunteți aproape, Doamne Ajută!”, a spus Dorian Popa, în timp ce se afla pe scaunul medicului.

Dorian Popa își schimbă numele din buletin

Dorian Popa a demonstrat în repetate rânduri că este adeptul conformismului. Astfel, după ce a acceptat provocarea unui internaut, vloggerul a decis să își schimbe cu totul numele din buletin. Decizia i-a luat prin surprindere pe toți, chiar și pe mama și pe iubita lui.

Dorian Popa a luat hotărârea de a-și schimba numele din buletin, cu ocazia împlinirii a patru ani de activitate în mediul online. Vloggerul își va schimba numele cu deja celebra lui semnătură „Hâtz”. Potrivit vloggerului, care a mărturisit și pentru Antena Stars, numele lui din buletin va fi Dorian „Hâtz” Popa.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: