Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, experiență penibilă. Artistul nu a avut bani să plătească comanda la un restaurant de lux din Paris

Dorian Popa, experiență penibilă. Artistul nu a avut bani să plătească comanda la un restaurant de lux din Paris

Dorian Popa, experiență penibilă.

Dorian Popa, experiență penibilă. Artistul a trăit o experiență de neuitat la un restaurant din apropiera Panteonului din Paris. Dorian Popa nu a avut bani cash și a plătit comanda cu un lanț din aur. Vedeta a povestit întreaga întâmplare pe canalul său de Youtube.

Dorian Popa, experiență penibilă. Artistul nu a avut bani să plătească comanda la un restaurant de lux din Paris

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Cântărețul îi ține la curent pe fanii lui cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Acest lucru s-a întâmplat și zilele trecute, când Dorian a povestit pe Youtube că s-a confruntat cu o experiență penibilă la Paris. Artistul a mers la restaurantul Terra Nera, și-a comandat de mâncare, iar la final i-a spus chelnerului că vrea să îi lase bacșișl 20%, în loc de 10%. Ei bine, artistul a avut o mare surpriză în momentul în care a realizat că nu are cu ce să plătească nota de plată. Dorian Popa a vrut să plătească nota de plata cu telefonul, dar ospătarul i-a spus că trebuie să bage cardul. Artistul nu avea portofelul cu el, așa că i-a spus chelnerului că se întoarce a doua zi dimineață să plătească nota. Deși inițial voia să meargă la hotel să ia portofelul, artistul și-a dat seama că făcea aproximativ două ore pe drum.

„Vine cu POS și când vede că scot telefonul zice no, no, no wireless, you must insert card. Am mai întâlnit asta în Paris, e adevărat, dar nu la restaurante. La ciocioabe, buticuri. Mi-a căzut fața când am văzut. Eu nu am portofel la mine, nu am nimic. Am Apple Pay, frate, pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța, Paris, da? Îi zic încearcă, n-are cum. Dau eu cu telefonul pe acolo, nu făcea POS ăla nimic. Zic, ok, hai să vedem cum facem. Uber până la hotel 40 de minute, înapoi încă 40 de minute”, a spus Dorian Popa.

După ce a vorbit cu managerul restaurantului, acesta fusese de acord ca Dorian să se întoarcă a doua zi să plătească, dar trebuia să își lase buletinul. Ulterior, cântărețul și-a dat seama că nu are nici buletinul la el. „Și fiți atenți aici cum a început cea mai penibilă milogeală. Cum să-i explic eu ăstuia că ne întoarcem mâine dimineață să plătim 65 de fucking euro, cu 20% tips included. Că am mai făcut și pe barosanul ca idiotul. Mi-a plăcut atât de mult că ne-au ajutat și că ne-au pus la masă înaintea rezervării de la 8 încât am zis cât ai tips, 10%? Make it 20%. Aruncam cu banii eu, dar nu aveam cu ce. Și, într-un final, după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a zis că nu e nicio problemă, să plece acasă, să lase buletinul și să se întoarcă mâine să plătească… ce să vezi, nu am nici buletin. Ce buletin să las?”, a povestit artistul.

Dorian Popa și-a lăsat lanțul de aur drept garantie

Salvarea acestuia venit după ce Dorian Popa i-a dat lanțul de la gât ospătarului, drept garanție că se va întoarce a doua zi. Dorian Popa a postat videoclipul pe Youtube în care a povestit despre experiența lui la Paris.

Clipul a strâns 42 de mii de vizualizări în doar câteva ore de la postare.„Ca la Românica am făcut-o. M-am simțit ultimul om. Am scos lanțul de la gât și i-am zis „this is gold”. A și început să râdă săracul ospătar. I-am arătat Instagramul de 2,4 milioane de urmăritori. Zic băi, frate, uită-te tu aici, eu nu am venit aici să-ți fur mâncarea de 45 de euro cu 20% tips, înțelegi? Și acum am plecat ca sărăntocii, cu lanțul de 24 de grame lăsat pe o masă de 65 de euro”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: