Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa nu și-a iertat tatăl nici după ce a trecut în neființă. A dezvăluit motivul cu ochii aproape în lacrimi

Dorian Popa nu și-a iertat tatăl nici după ce a trecut în neființă. A dezvăluit motivul cu ochii aproape în lacrimi

Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, a ales să împărtășească publicului său detalii intime din viața sa personală. Recent, artistul a fost implicat într-o serie de evenimente nefericite care au avut un impact asupra sa.

Probleme personale și dezvăluiri sensibile

După despărțirea de Babs, Dorian a fost prins sub influența substanțelor interzise de către autorități. Acest episod, în urma căruia a fost testat pozitiv la cannabis, a adăugat un nou nivel de complexitate și provocare în viața sa deja tumultuoasă. De asemenea, Dorian a vorbit deschis despre relația sa dificilă cu tatăl său, care a persistat chiar și după moartea acestuia. Artistul a mărturisit că nu a reușit să îl ierte pe tatăl său nici măcar în momentul în care acesta a părăsit această lume.

Știu că religia zice că trebuie să ierți când cineva pleacă dintre noi. Întrebarea mea pentru Dumnezeu, în fiecare seară când îmi făceam rugăciunea era: <<Dar, de ce Doamne să iert, că nu s-a schimbat nimic? El nu și-a cerut iertare niciodată. De ce aș ierta eu?>> Cred că asta e o chestie cu care mă mai lupt. Cel mai dureros a fost când a început serialul <<Pariu cu viața>>, mi-a dat un mesaj, ceva de genu:

<<Hei, ce mai faci? Acum că ești bine nu vrei să fim prieteni, gen?>> Înțelegi ce vreau să spun. Eu mă așteptam la altceva, să spună că îi pare rău că nu am vorbit atâția ani. N-am lăsat niciodată ca acest subiect să mă amărască foarte tare. Pentru mine fericirea mamei mele, și că ea e fresh la 69 de ani, e foarte important.”, a spus Dorian Popa, în podcastul lui Teo Trandafir.

Provocări în viața personală și profesională

În timp ce se bucură de succesul său în mediul online, Dorian a trecut printr-o serie de probleme și schimbări în viața sa personală. Despărțirea de Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a fost doar unul dintre aceste momente dificile.

Invitat la podcastul condus de Teo Trandafir, influencerul a ales să discute despre aceste provocări personale și să împărtășească cu publicul său emoțiile și gândurile sale în legătură cu trecutul său tumultuos și cu dificultățile recente din viața sa.

Prin alegerea de a discuta despre aceste subiecte sensibile și prin împărtășirea experiențelor sale personale, Dorian Popa demonstrează o încercare de a fi autentic și vulnerabil în fața publicului său, arătând că celebritatea nu este întotdeauna sinonimă cu o viață lipsită de provocări și greutăți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: