Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Dorian Popa despre despărțirea de Babs. Cât de afectat este artistul. „Nu este închisă”

Ce spune Dorian Popa despre despărțirea de Babs. Cât de afectat este artistul. „Nu este închisă”

Claudia și Dorian Popa

Timp de 11 ani Dorian Popa și Babs s-au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi păreau de nedespărțit, dar iată că viețile lor au luat-o pe drumuri separate din luna noiembrie anului trecut. Dorian a evitat să vorbească prea mult pe marginea acestui subiect dar recent am făcut câteva declarații despre ceea ce simte.

Dorian Popa încă suferă după Babs

Dorian Popa fost recent invitat în podcastul lui Teo Trandafir unde a vorbit despre ce este nou în viața sa dar și despre trecutul său. Teo Trandafir nu a ezitat să-l întrebe și despre fosta sa relație. Aceasta a punctat faptul că ei doi erau foarte dragi când erau împreună și a precizat că pentru ea cu siguranță ar fi foarte greu să renunțe definitiv la o relație de 11 ani.

Dorian Popa fost categoric și a spus că relația lui cu Babs s-a încheiat de tot și definitiv. El a spus că rănile într-adevăr sunt încă deschise în sufletul său dar cu trecerea timpului este convins că acestea se vor închide. Artistul a spus că nu se gândește constant la despărțirea sa pentru că acest lucru iar face doar rău și vindecare ar fi una mai de durată.

S-a încheiat de tot. Ustură. Dar la un moment dat trebuie să înțelegem că rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana care nu este închisă nu se va închide mai repede, ba din potrivă tind să cred că se va închide mai greu și trebuie să ne asumăm faptul că așa cum spune și ultima piesă pe care am lansat-o și în care am pus foarte multă emoție În viață trebuie să mergem mai departe.„, a declarat Dorian Popa.

Dorian Popa și Babs s-au despărțit după 11 ani de relație

Despărțirea dintre Dorian Popa și Babs a fost un subiect intens discutat în rândul fanilor și al publicului lor, dată fiind popularitatea și expunerea lor mediatică. Această despărțire a fost privită ca un moment surprinzător și trist pentru mulți, având în vedere că cei doi erau considerați un cuplu solid și apropiat. Cu toate acestea, fiecare au împărtășit ulterior pe rețelele sociale că au ales să urmeze drumuri separate în viață, exprimând recunoștință și respect reciproc pentru timpul petrecut împreună, dar și pentru sprijinul și susținerea primită de la fanii lor. Această despărțire a adus cu sine o perioadă de reflecție și ajustare pentru ambii, dar au continuat să își urmeze drumurile personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: