Redactia.ro
Home » Știri » Dosarul COLECTIV se apropie de final

Dosarul COLECTIV se apropie de final

Dosarul COLECTIV se apropie de final

La patru ani de la dezastrul din Colectiv, judecătorii Tribunalului București anunță că dosarul Colectiv se apropie de final.

Dosarul COLECTIV se apropie de final

La patru ani de la incendiul din clubul Colectiv în care 65 de persoane au murit, dosarul în care sunt judecați patronii clubului, pompierii ISU, funcționarii de la primăria Sectorului 4 precum și fostul primar al acesteia, se apropiea de final. Potrivit România Tv, judecătorii au anunțat avocații să fie pregătiți pentru oricare din termenele următoare să susțină pledoariile finale.

Instanța a finalizat audierile joi seara, după ce acestea au durat aproape zece ore.

Au fost audiați în dosarul Coelctiv, joi seara, Dan Cristian Popescu și fostul prefect al Capitalei, Paul petrovan, ambii fiind admiși ca martori la cererea fostului edil Cristian Popescu Piedone.

Trei dintre inculpați mai sunt de audiat

De asemenea, instanța a anunțat că mai rămân trei dintre inculpați care au decis în sfârșit să dea declarații în dosar de audiat.

Magistrații le-au atras atenția avoaților să se pregătească la termenul următor să suțină pledoariile finale în cazul în care magistratul consideră închiderea cercetării judecătorești. Totodată, instanța a respins o cerere de audiere a fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Următoarea cercetare judecătorească va avea loc pe 14 noiembrie.

Citeste si:O să citești această demisie și o să râzi în hohote

Etichete: