Redactia.ro
Home » Știri » Două eleve s-au bătut în curtea liceului. Imaginile s-au viralizat rapid

Două eleve s-au bătut în curtea liceului. Imaginile s-au viralizat rapid

Două eleve s-au bătut

Delincvența juvenilă este un fenomen tot mai propagat în școlile și liceele din România. Recent, două eleve ale unui liceu din Bârlad și-au împărțit pumni și picioare chiar în curtea instituției în care învață. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat!

Două eleve s-au bătut în curtea liceului

Noi scene de violență într-un liceu din Bârlad! Două eleve s-au bătut fără să țină cont de consecințele faptelor lor. Și-n ciuda cruzimii de care au dat dovadă, cei care au asistat la scene n-au încercat să domolească conflictul. Ci dimpotrivă! Colegii lor au privit nepăsători și le-au înregistrat pe cele două minore. Ulterior, imaginile au ajuns în spațiul public, unde au putut fi văzute de milioane de utilizatori ai rețelelor de socializare.

Poliția va lua măsuri disciplinare

Disputa a ajuns în scurt timp și la cunoștința psihologului instituției, care a chemat poliția. Autoritățile care s-au prezentat la liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad au deschis o anchetă și urmează să stabilească o pedeapsă pentru cele două făptașe. „Se fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fetele erau minore, având 16, respectiv 17 ani. Aparent, cele două au intrat într-o altercație într-o pauză dintre ore, iar conflictul a fost filmat de colegii de clasă ale celor două. Ulterior, video-urile au ajuns pe Facebook.

Video-ul agresiunii aici.

Citește și Tragedia de la Ialomița. Câți bani ar putea primi familiile victimelor de la firma de asigurare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini