Redactia.ro
Home » Știri » Două românce și-au deschis un bordel ilegal lângă o școală din Londra. Reacția autorităților

Două românce și-au deschis un bordel ilegal lângă o școală din Londra. Reacția autorităților

GALERIE FOTO (2)

Două românce au scandalizat Marea Britanie. Femeile și-au deschis un bordel ilegal, chiar lângă o școală. Potențialii clienți ar putea fi chiar părinții elevilor. Mai mulți oameni au adresat scrisori autorităților, prin care trag semnale de alarmă cu privire la această situație. 

 

Două românce au deschis un bordel ilegal chiar lângă o școală

Londra a fost invadată, în ultimii ani, de tot mai mulți cerșetori, printre care sunt și mulți români. Este cazul a două femei românce, de etnie rromă care au ales să facă un bordel ilegal în corturi, chiar lângă o școală. Londonezii din cartierul de lux sunt șocați de gestul femeilor și au cerut să fie luate măsuri în acest sens, deoarece nu mai suportă să vadă cum le sunt tratate locurile. Femeile aveau drept ținte tăticii copiilor de la instituția de învățământ .

Cazul a fost adus la cunoștință autorităților de către Rachael Robathan, liderul Consiliului local Westminster. Oficialul a adresat o scrisoare deschisă Ministrului de Interne, prin care a explicat ce anume se petrece, scrie The Telegraph.

Au fost primite reclamații de la o școală primară cu privire la două corturi amplasate pe trotuarul, din fața porților”, se spune în scrisoare. „Corturile erau ocupate de două lucrătoare sexuale și câinele lor, care își desfășurau „afacerea cu ușa deschisă” de multe ori. Clienții ieșeau din cort și se îmbrăcau afară.”, i-a scris oficialul, ministrului de interne.

Liderul Consiliului local Westminster a cerut să se întărească legile privind imgrația odată cu Brexitul, astfel încât cerșetorii migranți să fie deportați, drept urmare a comportamentului lor.

Priti Patel a fost înștiințată că unul dintre cele mai luxoase cartiere lononeze a fost invadat de cetățeni romi, cerșetori, iar autoritățile sunt neputincioase în această privință și nu pot evacua o tabără ilegală a oamenilor străzii, potrivit Digi24.

Oficialul i-a cerut lui Priti Patel să „dubleze eforturile” în acest caz și să ia măsuri.

Părinții au reclamat că au fost abordați de fete în fața școlii; traficanții de droguri au fost invitați în zonă, astfel că drogurile alcoolul și scandalurile sunt la ordinea zilei. Sunt prezervative aruncate peste tot, iar rufele sunt puse la uscat pe gardurile locuitorilor. E plin de mizerie într-o zonă care a fost foarte curată”, i-a mai declarat Rachael Robathan ministrului.

Reacția autorităților

Rachel Robathan a mai subliniat că legile privind drepturile omului îi împiedică să descindă în alte corturi de lângă Downing Street, chiar dacă acestea ar putea reprezenta chiar o potențială amenințare teroristă.

În cele două corturi, a funcționat un bordel ilegal al surorilor românce. După mai multe notificări primite din partea consiliului local, femeile și-au strâns corturile și s-au mutat într-un alt cartier alăturat.

Mai mult, pot fi luate măsuri post-Brexit în ceea ce privește situația migarnților care vor continua să aibă un comportament antisocial.

„Din ianuarie, în cazul în care migranți refuză în mod constant sprijinul și continuă să se angajeze într-un comportament antisocial, se pot lua măsuri pentru anularea dreptului de a rămâne în Marea Britanie”,  a declarat purtătoarea de cuvânt a ministrului de Interne.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: