Redactia.ro
Home » Horoscop » Două zodii care riscă să se despartă în iunie. Își vor găsi marea iubire până la finalul verii

Două zodii care riscă să se despartă în iunie. Își vor găsi marea iubire până la finalul verii

horoscop

Două zodii vor avea parte în luna iunie de o despărțire dureroasă care ar putea lăsa răni adânci, dar nu pentru foarte mult timp. Astrele prevăd o vară plină de evenimente pentru ele, în urma cărora vor reuși să își găsească sufletul pereche și să uite de durerea provocată de despărțire.

Se anunță o vară plină pentru majoritatea zodiilor, însă doar două dintre ele vor trece de la agonie la extaz în doar câteva luni. Viața sentimentală este cea care le va da mari bătăi de cap nativilor, dar în cele din urmă lucrurile se vor așeza și pentru ei odată cu trecerea verii.

Zodiile care se vor despărți în iunie și își vor găsi marea iubire

Astrele au pregătit surprize destul de mari pentru doi nativi ai horoscopului european în această vară. Se pare că unii dintre ei se vor simți ca într-un rollercoaster emoțional. Totuși, vara va fi perfectă pentru a trece peste o decepție în dragoste și pentru a găsi persoana potrivită alături de care să petreacă momente frumoase.

Scorpion

Scorpionii se numără printre norocoșii în dragoste, chiar și după perioade complicate. Acești nativi nu își arată suferința, preferând să se retragă în tăcere, indiferent cât de dezamăgiți se simt. Deși sunt persoane sociabile, uneori au tendința de a se izola și a analiza excesiv anumite evenimente.

Dacă în relația anterioară nu s-au simțit apreciați, Scorpionii pot întâlni pe cineva care să le schimbe viața în bine. Totuși, este important să nu fie impulsivi și să abordeze lucrurile treptat, pentru a evita interpretări greșite.

Pești

Nici pentru Pești lucrurile nu vor evolua într-un mod negativ după despărțire. Acești nativi sunt sensibili și pot avea senzația că nu au fost cu adevărat importanți sau iubiți de partener. Când sunt într-o relație, Peștii dau totul și fac tot posibilul să își satisfacă partenerul. Cu toate acestea, și ei pot fi dezamăgiți în dragoste. Dar și pentru ei există vești bune în plan sentimental.

Este important să fie deschiși către o nouă cunoaștere. Chiar dacă persoana respectivă le mărturisește sentimentele, Peștii nu sunt genul de persoane care să aibă curajul să înceapă o nouă relație imediat după ce au fost trădați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: