Redactia.ro
Home » Monden » Dovada că Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a mers și cu soția, dar și cu amanta în aceeași locație

Dovada că Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a mers și cu soția, dar și cu amanta în aceeași locație

GALERIE FOTO (2)

În timp ce Alex Bodi este în închisoare, fiind arestat pentru 30 de zile într-un dosar în care este acuzat de proxenetism și trafic de carne vie, iubita lui, Daria Radionova, își face de cap. Rusoaica l-a dat de gol pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 

 

Dovada că Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Însă, războiul este departe de a se fi terminat. După ce blondina a dus o luptă pe rețelele de socializare cu actuala iubită a afaceristului, Daria Radionova, atenția este îndreptată acum spre Alex Bodi. Afaceristul nu are parte de liniște nici în închisoare. Actuala iubită a afaceristului, Daria Radionova, l-a dat de gol că a mințit în timp ce avea o relație cu Bianca Drăgușanu.

Actuala iubită l-a dat de gol și a dat detalii importante despre relația omului de afaceri cu Bianca Drăgușanu și ce făcea când era cu blondina. Daria Radionova a făcut totul public. Deși se vehicula că Bodi se refugia în brațele rusoaicei atunci când se certa cu Bianca, lucrurile par să stea diferit.

Rusoaica a postat pe contul său de socializare o fotografie, făcută vara trecută, dintr-o locație de lux. Deși afaceristul a susținut că nu a înșelat-o pe Bianca în timpul relației, Alex Bodi era și cu rusoaica. Imaginile postate pe Instagram de frumoasa șatenă sunt din locul în care Alex Bodi mergea mereu cu Bianca Drăgușanu și unde o răsfăța.

 

Cum arată locul în care Alex Bodi le răsfăța pe ambele femei

Aparent, atunci când Bianca rămânea acasă să se ocupe de afacerea sa de haine, Alex Bodi pleca cu amanta în aceeași locație. Alex Bodi le ducea pe cele două femei din viața sa într-o vilă de lux din Franța, mai exact pe Coasta de Azr. Alex Bodi era nevoit să scoată din buzunar suma de 1.500 de euro pentru a închiria spațiul.

Vila în care afaceristul le răsfăța pe cele două femei are 543 de metri pătrați, trei nivele, 13 camere, dintre care un dormitor matrimonial cu două băi, două dressinguri, o saună și o toaletă, scrie spynews.ro. În incinta acestui spațiu este și o cramă. La al doilea nivel al spațiului este livingul cu șemineu și cu masa de luat cafea, dar și un dinning room. Tot aici se află și bucătăria și dormitorul pentru oaspeți cu duș și toaletă.

Și al treilea nivel al vilei este tot luxos și plin de opulență. Mai mult, vila are și un lift. În curtea vilei se află mai multe clădiri auxiliare, celebra infinity pool, acolo unde ambele femei s-au și fotografiat. Complexul mai cuprinde și o piscină interioară, o zonă de barbeque, două studiouri de staff și o cameră pentru staff-ul de lux.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: