Redactia.ro
Home » Monden » Dovada că Anamaria Prodan iubește din nou! Impresara a confirmat relația amoroasă. FOTO

Dovada că Anamaria Prodan iubește din nou! Impresara a confirmat relația amoroasă. FOTO

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan iubește din nou după separarea de Laurențiu Reghecampf. După ani de căsnicie, antrenorul a decis să-și refacă viața alături de Corina Caciuc și se pare că nici sexy-impresara n-a stat prea mult pe gânduri. Fiica regretatei Ionela Prodan a confirmat faptul că este într-o relație amoroasă.

Dovada că Anamaria Prodan iubește din nou

Anamaria Prodan este în culmea fericirii alături de noul bărbat din viața ei. După multe zvonuri apărute în spațiul public, iată că impresara confirmă: este într-o nouă relație! După separarea definitivă de Laurențiu Reghecampf, vedeta a reușit să-și refacă viața cu un bărbat, care s-o aprecieze așa cum merită. Momentan, fiica regretatei Ionela Prodan nu a făcut publică și identitatea bărbatului care i-a furat inima. Totuși, vedeta a confirmat relația, căci s-a afișat alături de el.

Anamaria Prodan i-a luat pe toți prin surprindere după ce a postat o fotografie pe Instagram, în care se ține de mână cu noul bărbat din viața ei. Bineînțeles că, fotografia a fost foarte apreciată de internauți și comentată doar de prietenii apropiați ai vedetei. Se poate vedea clar că Anamaria Prodan a trecut peste căsnicia cu Reghecampf, așa cum a făcut și antrenorul. Cei doi își văd separat de viață și încearcă să fie fericiți cu altă persoană.

Anamaria Prodan, gata să se mărite din nou

Anamaria Prodan povestea, la un moment dat, că după ce va divorța oficial de Reghecamapf, atunci va putea să vorbească de o nuntă alături de bărbatul care este în viața ei. ”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a declarat vedeta, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: