Redactia.ro
Home » Monden » Dovada că Bianca de la Insula Iubirii nu s-a despărțit de iubitul fermier. Cum au fost surprinși pe plaja din Mamaia Nord VIDEO

Dovada că Bianca de la Insula Iubirii nu s-a despărțit de iubitul fermier. Cum au fost surprinși pe plaja din Mamaia Nord VIDEO

În mediul online a apărut dovada că Bianca de la Insula Iubirii nu s-a despărțit de iubitul fermier, Marius. Iată cum au fost surprinși pe plaja din Mamaia Nord!

Dovada că Bianca de la Insula Iubirii nu s-a despărțit de iubitul ei

Bianca s-a etalat alături de iubitul ei Marius, la malul mării, în zona de lux a stațiunii Mamaia. Cei doi au fost acompaniați de alți concurenți din emisiunea Insula Iubirii, Cristina, Iulian și Claudia.

Cum au fost surprinși pe plaja din Mamaia Nord

Informația a fost furnizată de către „Viperele Vesele” pe contul lor de Instagram. Internauții au putut viziona un videoclip în care aceștia se relaxau pe șezlong și se bucurau de vremea bună, perfectă de plajă.

Cine sunt Bianca și Marius?

Bianca și Marius vin cu o poveste de dragoste care durează de mai bine de trei ani și jumătate. Cei doi provin din același sat și s-au cunoscut încă din adolescență. Viața i-a despărțit pentru o perioadă, Marius a luat alte decizii și a avut o relație care s-a sfârșit cu un copil. Cu toate acestea, destinul i-a adus împreună din nou, iar acum își pun la încercare iubirea la Insula Iubirii. Aceștia doresc să afle dacă merită să devină soț și soție și să își consolideze relația pe termen lung.

În prezent, cei doi locuiesc împreună în casa lui și declară că sunt fericiți ca soț și soție. Bianca Giurcă, deși este cu 10 ani mai tânără decât partenerul ei, își dorește să oficializeze relația lor și să devină soția lui în mod legal. În plus față de activitatea ei de creator de conținut, Bianca demonstrează că este o gospodină dedicată: se ocupă de călcat, gătit și menținerea curățeniei.

 

Sursa foto: Captură ecran Insula Iubirii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: