Redactia.ro
Home » Monden » Dovada că Lidia Vadim a fost căsătorită cu unul dintre angajații săi. Fiica lui Vadim Tudor a negat că e văduvă

Dovada că Lidia Vadim a fost căsătorită cu unul dintre angajații săi. Fiica lui Vadim Tudor a negat că e văduvă

GALERIE FOTO (2) Dovada că Lidia Vadim a fost căsătorită cu unul dintre angajații săi.

Dovada că Lidia Vadim a fost căsătorită cu unul dintre angajații săi. În urmă cu câteva zile s-a aflat că fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor și-a pierdut soțul în lupta cu coronavirusului. Ulterior, Lidia Tudor a declarat că nu este văduvă.

Dovada că Lidia Vadim a fost căsătorită cu unul dintre angajații săi. Fiica lui Vadim Tudor a negat că e văduvă

Dovada că Lidia Vadim a fost căsătorită cu unul dintre angajații săi. La scurt timp după dezvăluirile privind căsătoria secretă a Lidie Vadim, aceasta a negat acest fapt. Soțul fiicei lui Corneliu Vadim Tudor a murit, la trei luni de la nuntă. Ulterior, Lidia a negat căsătoria cu Tano Dan Alexandru. Fostul jurnalist s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2021. Invitată alături de sora ei la emisiunea Teo Show, Lidia a început să acuze mass-media ”Presa din România a sărit pe mine rău!”,a spus Lidia.

Lidia a susținut că nu a fost căsătorită cu angajatul ei. Teo Trandafire a întreabt-o pe tânăra dacă a fost sau nu măritată cu Tanu Dan Alexandru, iar răspunsul ei a fost: ”NU!”. Cu toate astea, se pare că fiica lui Cornel Vadim Tudor nu ar fi spus adevărul. Potrivit Cancan.ro a publicat certificatul de căsătorie pe care apar numele ei și al scriitorului, data, locul și Sectorul unde a avut loc nunta. Conform documentului, cei doi s-au căsătorit pe 10 iulie 2021, dar bărbatul s-a stins din viață câteva luni mai târziu. Pentru mai multe detalii, intră AICI.

Vadim si fiicele sale

Drama familiei lui Corneliu Vadim Tudor

Numele fostului politician este legat de vasta sa culturp, realizările sale literare, dar și pentru familia frumoasă pe care a clădit-o. Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață, lăsând în urmă o soție și două fiice, Lidia Tudor și Eugenia Tudor. Într-un interviu, Lidia a vorbit despre cel care a fost Corneliu Vadim Tudor. Tânăra a declarat că tatăl său avea momente premonitorii, dând exemplul decesului Patriarhului Teoctist, spunând că în momentele de sinceritate Vadim Tudor recunoștea că aceste vise îl afectau profund. „Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău.Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, spunea Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

Lidia Tudor a mărturisit că nu a fost căsătorită cu fostul jurnalist, precizând că s-a obișnuit cu informațiile false publicate în presă. „Mare parte din presa din România este murdară. Nu este nimic adevărat! Nu am fost soția celui decedat. Despre noi, fiicele lui, s-a scris în presă că l-am otrăvit pe tata. Am învățat să răspundem cu prudentă și cu bun simț la tot. Să nu ne afecteze lucrurile astea!„Mare parte din presa din România este murdară. Nu este nimic adevărat! Nu am fost soția celui decedat. Despre noi, fiicele lui, s-a scris în presă că l-am otrăvit pe tata. Am învățat să răspundem cu prudentă și cu bun simț la tot. Să nu ne afecteze lucrurile astea!”, a spus Lidia Tudor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: