Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Vadim Tudor, declarație halucinantă după moartea soțului ei: „Nu sunt văduva lui”

Lidia Vadim Tudor, declarație halucinantă după moartea soțului ei: „Nu sunt văduva lui”

GALERIE FOTO (3) Lidia Vadim Tudor, declarație halucinantă după moartea soțului ei

Lidia Vadim Tudor, declarație halucinantă după moartea soțului ei. Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor trece prin momente dificile. Lidia și-a pierdut soțul în urmă cu o lună din cauza infecției cu noul coronavirus. Ulterior, tânăra a făcut declarații halucinante despre regretatul jurnalistul Tano Dan Alexandru.

Lidia Vadim Tudor, declarație halucinantă după moartea soțului ei: „Nu sunt văduva lui”

Lidia Vadim Tudor, declarație halucinantă după moartea soțului ei. În 2015 se stingea din viață politicianul Corneliu Vadim Tudor. Fiicele sale au încercat cu greu să se descurce fără capul familiie. Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor s-a căsătorit în urmă cu trei luni, dar în urmă cu o lună și-a pierdut soțul în lupta cu noul coronavirus. Lidia Vadim Tudor a fost căsătorită cu fostul jurnalist Tano Dan Alexandru. Scriitorul și-a pierdut viața pe 16 octombrie, iar Lidia a rămas văduvă.

Ceremonia de înmormântare a avut loc în secret, participând doar rudele și câțiva prieteni. Potrivit Fanatik.ro, tânăra a venit cu o declarație șocantă. Lidia a declarat că nu vrea să vorbească despre viața sa privată, subliniind faptul că nu este văduva lui Tadu Dan Alexandru. „Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red., fost jurnalist și fost parlamentar PRM) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID. Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.)’, a mai transmis fiica lui Vadim Tudor.

Tano Dan Alexandru

Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea

Corneliu Vadim Tudor a fost senator și fondator al Partidului România Mare.Acesta s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Moartea acestuia a survenit după ce politicianul a suferit un infarct. Vadim Tudor a ajuns la Centrul Clinica de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău. Ulterior, starea sa de sănătate s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia are două locuri de veci. Potrivit Lidie, tatăl său și-a prevestit moartea. “Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, spunea Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: