Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor pe lună. Moștenirea uluitoare primită de Lidia și sora ei de la celebrul lor tată

Cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor pe lună. Moștenirea uluitoare primită de Lidia și sora ei de la celebrul lor tată

Mulți sunt cei care se întreabă ce mai face fiica cea mare a lui Vadim Tudor, după moartea fulgerătoare a regretatului ei tata. Iată cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor și ce carieră a ales Lidia Vadim.

Lidia Vadim a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti, pe când fiica cea mica a lui Vadim Tudor a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii Spiru Haret.

Din 2019, Lidia Tudor a devenit cadru didactic în cadrul Universității Spiru Haret, aceasta a ocupat postul de „tutore psihologie Învăţământ de la Distanţă (ID)”.

Pe site-ul instituţiei de învătământ privat se menționează că “tutorele este cadrul didactic desemnat de Consiliul Facultăţii sub expertiza administrativă a personalului din Exchipa managerială ID”.

Cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor pe lună

La aproape 30 de ani, Fiica lui Vadim Tudor a ajuns profesor la Facultatea de Psihologie. Mai exact, Lidia Vadim este astăzi asistent universitar la Universitatea Spiru Haret din București.

Însă cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor pe lună? Se pare că Lidia Vadim are un salariu de 4,508 de lei, potrivit celor de la Impact.ro.

Fiica politicianului a terminat Facultatea de Psihologie și Științele Educației, tot de în cadrul Spiru Haret.

Moștenirea lăsată de Vadim Tudor fiicelor sale

Deși pare ușor incredibil, Corneliu Vadim Tudor le-a lăsat fiicelor lui, Lidia și Jeni, mai mult lucruri de artă, precum o colecție de cărți, în care se regăsesc nu mai puțin de 2.000 de volume.

Așadar, se pare că Lidia și Jeni Vadim nu au moștenit averi fabuloase în bani, așa cum mulți au fost tentați să creadă.

Cât despre fiica cea mare a lui Vadim Tudor, aceasta deține o pare din casa fostului politician, precum și o parte din ziarul România Mare, alături de mai multe tablouri și cărți. Nici ea, nici sora ei mai mica, nu au moștenit proprietăți sau sume de bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: