Redactia.ro
Home » Monden » Dovada că Oana Radu și soțul ei s-au împăcat: „Prea mult o iubesc”

Dovada că Oana Radu și soțul ei s-au împăcat: „Prea mult o iubesc”

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au apărut împreună din nou, după ce păreau să sugereze că ar putea să nu mai fie într-o relație. Cei doi par acum mai fericiți ca niciodată și au decis să împărtășească acest sentiment cu fanii lor. Iată cum au arătat recent.

Cu aproximativ o lună în urmă, au început să circule zvonuri despre o posibilă despărțire între Oana Radu și Cristian Dobrescu. Cei doi au fost rezervați în privința detaliilor despre starea relației lor, dar au dat de înțeles că treceau printr-o perioadă dificilă în căsnicia lor.

Oana Radu și Cristian Dobrescu au reapărut împreună, după speculațiile despre o posibilă despărțire. Această revenire în public a lor, marcată prin imagini postate de soțul artistei, confirmă că sunt din nou împreună.

„Prea mult o iubesc pe femeia asta”, a mai spus soțul Oanei Radu, în mediul online.

În plus, Cristian Dobrescu și-a declarat deschis dragostea pentru soția sa, afirmând că nu-și poate imagina viața fără Oana Radu. Declarațiile și imaginile postate de Cătălin Dobrescu nu au trecut neobservate și au generat un val de felicitări din partea fanilor, care au sărbătorit reconcilierea cuplului.

„Azi m-am hotărât să dau masca jos, să las garda jos și să recunosc că te iubesc de mor. Oana Radu, dacă tu n-ai fi, eu aș fi incomplet”, a scris Cătălin Dobrescu, pe TikTok.

@catalinmec Azi m-am hotarat sa dau masca jos,sa las garda jos,si sa recunosc ca te iubesc de mor @Oana Radu daca tu n-ai fi,eu as fi incomplet.. #catalindobrescu #oanaradu ♬ sunet original – FLORIN CERCEL

Cuplul format din artista Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, și-a unit destinele acum trei ani, în luna august 2020. Deși își doreau să organizeze și o cununie religioasă în viitor, împreună cu o petrecere de nuntă, acest eveniment nu a avut loc încă. Oana Radu a vorbit cu admirație despre soțul ei, apreciindu-l ca pe un bărbat de încredere, mereu alături de ea în momentele dificile.

„Când nu mai pot e soțul meu lângă mine care, practic, mă obligă să mai pot. El vine și îmi spune: „Gata cu prostiile, ești puternică, ești cea mai tare” și după aia îmi revin imediat. (…) El e mai puternic decât mine și îmi dă așa o forță”, spunea Oana Radu, la Antena Stars.

@catalinmec Chjar daca de multe ori nu arat,prea mult te iubesc @Oana Radu #oanaradu #catalindobrescu ♬ sunet original – FLORIN CERCEL

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: