Redactia.ro
Home » Știri » Dr. Monica Pop, despre situația din spitale din timpul pandemiei: „A fost mai rău decât la Revoluție! Muuuult mai mulți decedați!”

Dr. Monica Pop, despre situația din spitale din timpul pandemiei: „A fost mai rău decât la Revoluție! Muuuult mai mulți decedați!”

Dr. Monica Pop susține că toate familiile celor care au decedat în perioada COVID ar trebui să devină „eroi ai pandemiei cu indemnizație!” Iată ce vrea să puncteze aceasta, în mod public!

Dr. Monica Pop: „Dacă strategia era normală, tratați corect, la timp, puteau fi încă apți de lucru și de viață!”

Dr. Monica Pop consideră că mulți bolnavi cronici nu au fost tratați la timp, nu au fost tratați corect și astfel mulți dintre ei și-au pierdut dreptul la viață:

„Atentat la sănătate dar și la bugetul țării! Pacienții cronici, (aici nu vorbim de cei cu COVID), care nu s-au putut trata din motiv de ordine aberante, sau familiile celor decedați, să devină ”eroi ai pandemiei” cu indemnizație! Măcar atât, pierderile sunt oricum ireversibile!!! 

Au plătit asigurările ca și până atunci, dar mulți nu s-au putut trata! Se știe!  Atentat grav și la bugetul țării, prin oprirea majorității activității multor spitale și policlinici, situație în care unii pacienți au decedat!!! Iar mulți supraviețuitori neputându-se trata la timp, au ajuns în stadii foarte avansate de boală, devenind persoane cu handicap definitiv, cu dizabilități pe viață! Nemaiputând lucra, au ajuns sau vor ajunge. 

Fără nicio vină! Să prejudicieze statul și de mâna de lucru și prin plata sumelor pentru indemnizațiile de handicap, mulți cu însoțitori plătiți! Tot din buget! Deși dacă strategia era normală, tratați corect, la timp, puteau fi încă apți de lucru și de viață! 

Unde scrie că bolnavul cronic nu trebuie tratat la timp, după schema (protocolul) de tratament și control boala lui evoluează? Tratamentele se modifică în funcție de evoluție! Știau, dar nu au ținut cont! Au încălcat tocmai ei protocoalele! Care nu au vreun amendament de punere în practică, după câte știm!”, a scris dr. Monica Pop pe pagina personală de Facebook. 

Dr. Monica Pop: „Justițiabilii și justițiarii ce spun? S-au sesizat???!!!”

Dr. Monica Pop a mai punctat în mesajul transmis faptul că din punctul ei de vedere situația din spitalele din România a fost mai rea decât în vremea Revoluției, fiind mai multe persoane decedate, potrivit statisticilor:

„Cum s-au putut da asemenea ordine împotriva oamenilor bolnavi???!!!  Toți „autorii” lor să își asume și să plătească în grup aceste greșeli imense! Uneori fatale!!! 

Au făcut achiziții aberante, cică pentru profilaxia bolii, dar închiderea spitalelor, a policlinicilor și a cabinetelor în proporție foarte mare tot în folosul românilor a fost??!!! 

Ordinul, (ordinele) privindu-i pe bolnavi, unii externați cu forța din spitalele in care erau internați (pentru a-si rezolva problemele de sănătate) pe motiv ca nu erau acuți imediat, e ceva normal? A mai făcut așa ceva vreo țară? NU, categoric! Iar acești pacienți așa-ziși cronici, neputând fi tratați, s-au transformat foarte mulți în acuți, dacă au mai apucat. Unii din ei sunt prin cimitire, genocid nu? Alții cu dizabilități grave! Pe veci! 

Justițiabilii și justițiarii ce spun? S-au sesizat???!!! 

Iar cei care au ajuns așa pentru că așa au gândit, greșit, decidenții și demonstrează că nu au putut fi tratați la timp, să devină pacienții eroi ai pandemiei! Cu pensie, ”indemnizație” specială! Inclusiv soții/soțiile celor decedați! Și copiii! 

A fost mai rău decât la Revoluție! Muuuult mai mulți decedați! Statistici publice!”, a mai scris aceasta. 

Sursa foto: bzb.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: