Redactia.ro
Home » Știri » Draga Olteanu Matei, pustiită după moartea celui de-al treilea soț: „Aș fi preferat să mor odată cu el”

Draga Olteanu Matei, pustiită după moartea celui de-al treilea soț: „Aș fi preferat să mor odată cu el”

draga olteanu matei a murit

Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale teatrului românesc, a avut o viață plină de încercări. Actrița a fost căsătorită de trei ori.

Draga Olteanu Matei și medicul Ion Matei

Draga Olteanu Matei a avut o viață demnă de film, unul de dragoste. Marea actriță a teatrului românesc a fost căsătorită de trei ori, însă,ultima poveste de dragoste cu medicul Ion Matei, cel de-al treilea soț, a fost una deosebit de sensibilă și specială.

Draga Olteanu Matei a rămas văduvă în anul 2014, odată cu moartea fostului soț, celebrul medic Ion Matei. Moartea celui de-al treilea soț a lăsat un gol imens în sufletul actriței. Cei doi au fost căsătoriți încă din anul 1968, mariajul lor fiind unul exemplar.

„Eu şi soţul meu suntem o singură persoană şi trăim fiecare moment împreună, clipă de clipă; sigur că trecem prin necazurile vârstei, că ajungi să nu mai vezi bine, să nu mai auzi bine, să te doară picioarele”, a declarat actrița în urmă cu ceva timp.

Relația actriței cu medicul Ion Matei i-a adus actriței liniștea pe care o dorea, după ce actrița a avut două căsnicii eșuate.

Draga Olteanu Matei a mai fost căsătorită cu un ofițer de aviație la vârsta de 18 ani și, ulterior, cu un diplomat, în perioada studenției. Însă, ambii soți au înșelat-o pe actriță și i-a părăsit.

Actrița, devastată de moartea celui de-al treilea soț

În 2014, la scurt timp după moartea soțului, actrița a făcut declarații uluitoare. Actrița i-a purtat o dragoste imensă celui de-al treilea soț, care i-a fost alături 44 de ani.

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viaţa noastră”, mărturisea, atunci, Draga Olteanu Matei, pentru ziarulring.ro.

Draga Olteanu Matei a devenit mai rezervată cu viața personală

Actrița a devenit mult mai discretă în ultimii ani și a ieșit din atenția publicului, refuzând să mai dea interviuri. Draga Olteanu Matei s-a bucurat d eliniștea din casa din Piatra Neamț.  Actrița a fost vizitată în repetate rânduri de foștii elevi, de când s-a mutat în Piatra Neamț.

Draga Olteanu Matei, marea actriță a teatrului românesc, a fost greu încercată de viață, mai ales după ce și-a pierdut locuința din București, după ce a fost escrocherită de o avocată, care pretindea că îi este prietenă. Actrița a hotărât în acel moment să se mute la Piatra Neamț. Actrița s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu multe probleme de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: