Redactia.ro
Home » Știri » Draga Olteanu Matei și-a revenit. Ce au declarat medicii

Draga Olteanu Matei și-a revenit. Ce au declarat medicii

GALERIE FOTO (2)

Draga Olteanu Matei a fost în comă, cu hemoragie digestivă. Cadrele medicale au anunțat care este starea de sănătate a actriței.

În ce stare este actrița

Draga Olteanu Matei și-a revenit din comă. Medicii au reușit să o stabilizeze după mai bine de două ore pe marea actriță. Actrița este conștientă în acest moment și comunică cu cadrele medicale. Conform declarațiilor oferite de Diana Cimpoeșu, Draga Olteanu Matei a ajuns de urgență al spital, cauza fiind o hemoragie digestivă superioară.

Actrița se află încă internată, fiind sub supravegherea medicilor.

„Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI.

Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice. Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI”, a declarat medicul șef UPU SMURD Iași.

Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului ”Sfântul Spiridon” din Iași.

Actrița a fost dusă, vineri, la Unitatea de Primiri Urgențe a Sfântului Spiridon din Iași. Ulterior, actrița a fost transferată în comă de la Spitalul Județean Neamț. Starea de sănătate a vedetei s-a îmbunătățit între timp,conform libertatea.ro.

Actriței i s-au făcut manevre terapeutice și est einternată la Clinica e Gastroenterologie și Hepatologie.

Povestea de viață a actriței

Draga Olteanu Matei are 87 de ani și locuiește de mult timp în Piatra Neamț. Actrița a înființat aici Teatrul Vostru. Actrița stătea în București cu soțul în chirie. Ulterior, o avocată care pretindea că le este prietenă de familie, i-a escrocherit. Din acel moment, actrița a hotărât să se mute cu soțul în Piatra Neamț.

“În București stăteam într-o casă cu chirie, pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria de la hotel. Ne-au dat apoi altă casă, tot într-un imobil naţionalizat şi tot cu chirie. Nu aveam de gând să cumpărăm casa, dar în anul 1995 s-a dat Legea 112 şi lumea spunea că e bine să o cumpărăm. Ni s-a spus că o va lua altcineva şi ne va da afară din casă. Şi atunci am cumpărat-o cu vreo 21 de milioane de lei (la vremea respectivă – n.r.). Apoi ne-am pomenit cu un fost locatar, care pretindea că e casa lui. Am găsit o avocată, prietenă de familie, care a ştiut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil şi asta a coincis şi cu ieşirea soţului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecăm definitiv la Piatra Neamţ”, a mărturirist, în urmă cu ceva timp, actrița.

Actrița s-a confruntat cu numeroase probleme de-a lungul timpului. Draga Olteanu Matei a fost greu încercată de viață , mai ales după pierderea locuinței din București. Mai mult, marea actriță a teatrului românesc s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, acesta fiind și motivul stării actriței din ultima perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: