Redactia.ro
Home » Sport » Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB! Becali a făcut anunțul

Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB! Becali a făcut anunțul

Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB

Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB. Gigi Becali a anuțat că tânărul mijlocaș va ajunge la MOL Vidi, în Ungaria.

Gigi Becali a decis să-l împrumute pe Dragoș Nedelcu pentru un an de zile și va primi în schimbul său 500.000 de euro. În cazul în care cei de la MOL Vidi vor să-l transfere definitiv, atunci vor plăti 1.5 milioane de euro.

”Pleacă la Vidi. M-am înțeles cu ei. 500.000 împrumut și 1.5 milioane de euro în iarnă. Oamenii au trimis azi oferta. Am zis ”da” și pleacă să facă vizita medicală. Îl împrumut pentru un an, iar după vor da 1,5 milioane de euro. Eu pe Nedelcu nu am zis niciodată cu vreau bani mulți. Dacă nu le convine de el, se întoarce înapoi. Nedelcu va juca în Ungaria într-un picior. Eu am dat 2 milioane de euro pe el”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Nedelcu va fi antrenat de Joan Carrillo, fost secund al lui Mauricio Pochettino.

Nedelcu a fost transferat la FCSB de la Viitorul

Mijlocașul a mai avut ofertă de la MOL Vidi, dar atunci cluburile nu au reușit să se înțeleagă. Gigi Becali ceruse inițial 2.5 milioane de euro. Fotbalistul de 22 de ani a fost adus la FCSB în 2017 de la Viitorul. Latifundiarul a plătit atunci 2 milioane de euro. În acest sezon, Dragoș Nedelcu a jucat 12 partide pentru FCSB și a înscris un gol. 1,5 milioane de euro este cota de piață în acest moment a lui Nedelcu.

Citește și: Gigi Becali, după egalul cu Clinceni! ”Mă gândesc să nu mai investesc”

Etichete: