Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dragoste în vremea covid-ului. Ce presupune organizarea unei nunți în România anului 2020

Dragoste în vremea covid-ului. Ce presupune organizarea unei nunți în România anului 2020

Intenționai să-ți duci la altar aleasa inimii în 2020: ai început organizarea nunții, ai găsit sala, ți-ai ales nașii și nuntașii, dar pandemia anului ți-a pus bețe în roate în moduri imposibil de anticipat.

În caz că te regăsești în această situație, ai la dispoziție două variante: faci cununia acum și amâni petrecerea până anul viitor, sau, dacă te numeri printre cei temerari, îți continui demersul, respectând noile reglementări.

Condițiile în care pot fi organizate în prezent nunțile în România permit maximum 20 de persoane în spații închise și 50 de persoane în exterior. Așa că dacă nu te sperie o nuntă neconvențională, ai completat declarația pe propria răspundere pentru evenimente cu număr limitat de persoane și ți-ai așezat masca în cel mai confortabil mod cu putință (și da, pentru mirese există deja varianta măștii cusute cu strasuri), înseamnă că ești pregătit pentru pasul cel mare.

Cât este darul de nuntă în România, în 2020. Cât se dă la nuntă în funcție de relația pe care o ai cu mirii

Dacă ești în postura participantului la nuntă, știi că pandemia a lăsat câteva găuri în sacul tău de economii, dar e imposibil să refuzi invitația (pentu că în liceu ai fost în aceeași echipă de fotbal cu mireasa sau l-ai ajutat pe mire să-și scrie lucrarea de licență). Pentru stabilirea darului (principala ta îndatorire în calitate de nuntaș) trebuie să iei în considerare criterii precum localitatea, tipul și meniul restaurantului unde urmează să se desfășoare evenimentul, și – de ce nu? – să evaluezi cu atenție cât de strânsă este legătura dintre tine și miri.
Nu e tocmai simplu să organizezi o nuntă în 2020

Dar, pentru că poporul român s-a născut deopotrivă adaptabil și capabil de a face haz de necaz, probabil că unii dintre compatrioții noștri vor merge înainte cu planurile de căsătorie. Până la urmă, peripețiile fac o nuntă memorabilă, iar amintirile contribuie la fericirea unui cuplu – vorba cântecului: ”Bine-i mirelui, că nu-i nimeni-n lume ca mireasa lui”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: