Redactia.ro
Home » Știri » Dragostea nu moare niciodată. Un pușcaș marin a primit un cadou de nuntă de la tatăl lui decedat. „Tremuram…”

Dragostea nu moare niciodată. Un pușcaș marin a primit un cadou de nuntă de la tatăl lui decedat. „Tremuram…”

GALERIE FOTO (4) Puscas marin poveste

O poveste care îți răscolește întreg corpul. Un tânăr care s-a căsătorit a primit cadou de nuntă chiar de la tatăl lui, care decedase între timp. Iată despre ce este vorba.

Fiul unui pușcaș marin a primit un cadou de nuntă de la tatăl lui decedat. „Tremuram…”

Charles n-a avut niciodată o relație extraordinară cu tatăl lui, dar nu a încetat o clipă să îl iubească. Bărbatul a avut probleme cu alcoolul, devenise dependent, și așa își amintește Charles de el încă de pe vremea copilăriei lui: cu bune și cu rele.

„De la tatăl meu am împrumutat dragostea pe care o am acum pentru John Wayne, Clint Eastwood și muzicieni precum Neil Diamond. Am cunoscut două laturi ale tatălui meu. Omul căruia îi păsa mai mult de familia lui decât de orice altceva, omul care și-ar fi dat și cămașa de pe el pentru a ajuta un străin, dar și cealaltă parte: bărbatul care se lupta cu proprii demoni și care nu a reușit niciodată să treacă peste ei”, a povestit Charles.

Când Charles avea 10 ani, tatăl a plecat din casa familiei din cauza problemelor pe care le avea.

„Aveam resentimente pentru că nu și-a ales familia în detrimentul propriilor probleme. (…) Nu l-am putut ierta și nu am putut trece peste durerea pe care ne-a provocat-o mamei, surorii mele și mie”, a povestit Charles.

Ulterior, Charles a decis că vrea să se înroleze în armată. În mare parte, această dorință a fost influențată de respectul pe care tatăl lui îl avea pentru cei care au servit țara, dar și de vărul lui, Ben, care făcea parte din Corpul pușcașilor marini. Până la urmă, chiar cu ajutorul lui, Charles a reușit să ajungă acolo unde și-a propus după ce slăbit în jur de 60 kg.

„În următoarele 6 luni, s-a antrenat cu mine zilnic. M-a învățat ce să mănânc și ce să nu mănânc. Nu m-a lăsat să renunț atunci când era prea greu, m-a împins dincolo de ceea ce credeam că este posibil pentru mine. Au fost zile în care l-am urât pe el și voința lui de fier de a nu mă lăsa să mă opresc”, a povestit el.

Puscas marin poveste
Sursa foto: lovewhatmatters.com

Ulterior, datorită credinței și a iubirii pe care o credea pierdută, Charles a reușit să își ierte tatăl și l-a sunat după mai bine de trei ani de tăcere.

„Tată, vreau doar să știi că te iert. M-am rugat mult și te iert. Multă vreme am simțit că ai ales alcoolul în locul familiei tale, în locul meu. Te-am urât atât de mult timp pentru că m-ai rănit atât de profund, pentru că m-ai rănit așa cum nimeni altcineva nu ar fi putut să o facă”.

„Mi-am dat seama că a fost rănit de ceea ce am spus, dar și ușurat. Îi fusese dor de fiul lui. A spus mulțumesc și mi-a spus cât de mândru era de mine. Pentru prima dată în viața mea am știut că vorbea serios. A spus-o când era conștient de el însuși, curat și din inimă. Nu cred că l-am iubit vreodată mai mult decât în acel moment”.

Charles și-a invitat tatăl să vină la ceremonia lui de absolvire.

„Mi-a spus că nu va lăsa nimic să-l împiedice să vină. I-am spus Te iubesc și am închis telefonul”.

Ulterior, tatăl lui a murit în somn, în urma unui episod de tahicardie.

„Sincer, am ieșit din minți. Am fost amorțit pentru o lungă perioadă de timp”, a spus Charles.

Opt ani mai târziu, Charles și-a cerut soția în căsătorie. „Tatăl meu spunea: Iubește întotdeauna o femeie cu tot ce ai în tine”, a mărturisit Charles. Iar apoi a urmat cea mai mare surpriză.

Sursa foto: lovewhatmatters.com

Drept cadou de nuntă, Charles a primit de la tatăl lui un pistol, care îi aparținuse. Vărul lui, Ben, i l-a adus.

Charles: „I-am spus cât de grozav mi se pare și l-am întrebat de unde îl are”.

Ben, vărul lui Charles: „Ei, bine, este pentru tine…. Serios, este al tău. Tatăl tău mi l-a dat mie ca să-l păstrez pentru tine”.

Charles nu a înțeles pe moment ce se întâmplă. Tatăl lui decedase de aproape 9 ani. De fapt, bărbatul s-a gândit la ziua cea mare a fiului lui și a plănuit din timp ce cadou să îi ofere, chiar dacă va fi sau nu în viață atunci. Charles a recunoscut că a primit darul cu mare emoție și că a tremurat în momentul în care a conștientizat ce se întâmplă. I s-a făcut dor de tatăl lui și i-a venit să plângă.

Puscas marin poveste
Sursa foto: lovewhatmatters.com

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: