Redactia.ro
Home » Știri » Dragostea pasională era să-l lase „olog” pe un bărbat din Botoşani. Şi-a iubit soţia până s-a rănit

Dragostea pasională era să-l lase „olog” pe un bărbat din Botoşani. Şi-a iubit soţia până s-a rănit

Top 3 zodii de bărbați excepționali în dormitor. Cum își seduc partenerele

Un bărbat din Botoşani a mers de urgenţă la spital după o partidă de sex nebun cu soţia. Se pare că noaptea a fost atât de intensă, încât moldoveanul a rămas cu sechele.

Bărbatul de 44 de ani şi nevasta lui au încercat să aibă parte de un moment mai intens în dormitor, dar o mişcare bruscă a soţiei i-a produs o durere puternică în zona penisului.

I-a provocat fractură de penis

Cuplul a vrut să experimenteze noi poziţii şi noi senzaţii, dar s-au forţat prea mult. Actul sexual a fost atât de intens încât bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a ales cu penisul fracturat. Motiv pentru care a ajuns la Urgențe, cu dureri foarte mari.

Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis.

S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală. Problema medicală este rară, dar foarte gravă”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, potrivit monitorulbt.ro.

Cât de gravă este accidentarea?

Fractura de penis este o patologie apărută că urmare a rupturii tunicii albugineea (membrană), care acoperă corpii cavernoși ai penisului. Această tunică este cea care produce erecția, astfel încât fractura este cauzată cel mai adesea de un traumatism asupra penisului în erecție.

Angajarea în unele poziţii sexuale creşte riscul unei fracturi de penis. Când femeia se află deasupra bărbatului, în timpul actului sexual, şi se apleacă prea mult înainte sau înapoi, se poate crea o presiune excesivă asupra penisului„, a spus un medic specialist urolog.

După operaţie medicii recomandă ca timp de şase săptămâni pacientul să nu mai întreţină relaţii sexuale pentru a se vindeca complet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: