Redactia.ro
Home » Știri » Profesorul care le agresa sexual pe eleve a fost condamnat la închisoare: „A rugat-o să rămână după ore să îi facă un cont de Facebook”

Profesorul care le agresa sexual pe eleve a fost condamnat la închisoare: „A rugat-o să rămână după ore să îi facă un cont de Facebook”

Un profesor din județul Botoșani va petrece mult timp după gratii, deoarece a agresat sexual trei eleve de la clasa la care preda. Dascălul în vârstă de 49 de ani a atins fetele în zonele intime de mai multe ori și le-a făcut acestora diverse propuneri indecente. Acest caz a ieşit la iveală, după ce elevele agresate au povestit acasă, părinţilor, cele întâmplate, iar aceştia au alertat poliţia. Iată toate detaliile! 

Mama uneia dintre elevele agresate: „A rugat-o să rămână după ore să îi facă un cont de Facebook”

Profesorul, în vârstă de 49 de ani, preda matematică, în județul Botoșani. Acesta le-a rugat pe mai multe fete să rămână după ore pentru a-l ajuta cu telefonul său mobil, deoarece nu se descurca sigur să-li facă un cont de Facebook:

„Fata a izbucnit în plâns și mi-a spus că vrea să-mi spună ceva. Că domnul profesor ne atinge, ne pune mâna în zone intime. Am rămas mirată. Doamne ferește, cum să se întâmple așa ceva? A rugat-o să rămână după ore să îi facă un cont de Facebook ca să agațe el băieți sau fete, nu știu de ce. A rămas și i-a făcut cont.”, este mărturia mamei unei eleve care a fost agresată de către acest profesor.

Ulterior, în sala de clasă, dascălul a început să le pipăie pe eleve și să le atingă în mod repetat în zonele lor intime. Două dintre acestea le-au povestit părinților ce au pățit.

„Îi pune mâna la zone intime, îi ia mâna ei să și-o pună el la pantaloni, nu s-a mai văzut așa ceva”, a mai povestit oripilată femeia.

Profesorul a fost condamnat la închisoare

După demararea cercetărilor, autoritățile au descoperit că, în urmă cu ceva timp, a mai există o elevă agresată, dar care a păstrat tăcerea, probabil de frică. Profesorul a fost condamnat acum, la trei ani și șase luni de închisoare pentru fiecare dintre cele trei minore agresate în școală, anunță ealitatea.net.

 

Sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: