Redactia.ro
Home » Monden » Drama Andreei Bănică. De ce nu mai poate cântăreață să rămână gravidă: „Mi-aș fi dorit trei copii”

Drama Andreei Bănică. De ce nu mai poate cântăreață să rămână gravidă: „Mi-aș fi dorit trei copii”

Andreea Bănică alături de soțul său sunt unul din cele mai longevive cupluri din lumea showbizului. Aceasta a recunoscut, de curând, că nu mai poate rămâne însărcinată și a declarat că și-ar fi dorit să aibă trei copii. Cuplul formează o familie frumoasă, au un băiat și o fetiță. 

Cei doi s-au cunoscut în adolescență, la liceu, în urmă cu 20 de ani. Recunosc că au avut parte de momente frumoase și susțin că sunt împreună atât la bine cat și la rău. Ei formează un cuplu inclusiv pe plan profesional. Lucian Mitrea, este chiar managerul artistei.

De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă

Pentru Andreea Bănică, ideea de a fi mamă pentru a treia oară a rămâne doar un vis. Aceasta nu mai poate din punct de vedere medical să devină din nou mamă, deoarece vârsta și-a spus cuvântul. Acesta se ocupă în detaliu de creșterea lui Noah și a Sofiei, comorile din viața ei:

„Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră.

Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm’, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică, despre viitoarea bonă

Mediul online, andreea Bănică a lansat o propunere de angajare pe postul de bună în familia ei. Aceasta a recunoscut că are nevoie de ajutor în casă și că persoana perfectă pentru acest serviciu trebuie să mai îndeplinească câteva sarcini:

„Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă. Dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale. Să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații.

Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. (…) Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele’, este anunțul postat de Andreea Bănică pe contul de Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: