Redactia.ro
Home » Monden » Drama Danielei Gyorfi. Cântăreața a povestit cum a pierdut 3 sarcini: „Am avut hemoragie puternică”

Drama Danielei Gyorfi. Cântăreața a povestit cum a pierdut 3 sarcini: „Am avut hemoragie puternică”

Daniela Gyorfi

Cântăreața Daniela Gyorfi a avut multe clipe grele în viața sa. Printre ele sunt și sarcinile pe care le-a pierdut până să o aducă pe lume pe fiica ei, Maria. Artista a dezvăluit că, din cauza acestor momente dramatice a ajuns la depresie.

Daniela Gyorfi a pierdut trei sarcini

Daniela Gyorfi a reușit cu greu să dea naștere unui copil. Artista a mărturisit acest lucru în cadrul emsiunii ”Vorbește Lumea” de la PROTV. Până să o aducă pe lume pe Maria, fiica sa din prezent, îndrăgita cântăreață a mai pierdut trei copii. Au fost unele dintre cele mai dificile momente, din cauza cărora a ajuns în depresie. Durerea era și mai mare, pentru că pierdea sarcinilor avea loc la 3-4 luni, și mai mult, avea hemoragii dureroase.

”Pe la 36-37 de ani, când l-am cunoscut pe George, m-am gândit că e timpul să fac un copil. Și mama îmi tot spunea că îmi trebuie un copil, că o să rămân singură, că ea nu o să trăiască veșnic. Mi-a mai zis că atunci când o să vreau o să fie prea târziu, că timpul trece… Și l-am cunoscut pe George și am rămas însărcinată”, și-a început povestea Daniela.

Cum a dat naștere fiicei sale Maria

Artista a mai povestit că motivul pentru care a pierdut cele trei sarcini este faptul că făcea efort prea mare. În momentul în care s-a mai liniștit, nu mai avea o viață agitată, a reușit să dea naștere fiicei sale Maria.

”Viața agitată, nopți nedormite, spectacole… Am avut unul, iar noaptea am avut frisoane. Eram însărcinată în 3-4 luni. Am ajuns la spital, doctorul mi-a zis că s-a oprit evoluția sarcinii. Asta a fost prima. Am zis, asta e, nu beau, nu fumez, nu mă droghez… Am rămas din nou însărcinată, am pierdut-o tot așa, la 3-4 luni. Medicul mi-a zis s-o las mai ușor. M-am dus la control, după ce am pierdut-o și pe a treia, pe la 4 luni. Am crezut că mor la asta. Am avut o hemoragie puternică.

Eu am avut și depresie, de care nu mi-am dat seama. Plângeam din orice. Am făcut o mie de teste, nu aveam nimic în neregulă. Am zis că e cazul să fac testul papanicolau, am ajuns la spital, dar înainte mi s-a făcut o ecografie… Și aam aflat că sunt din nou însărcinată. Și am făcut consult de la o săptămână la alta. Doctorul mi-a zis să renunțaa la multe și am renunțat. La efort mare, fără diete… Și așa a apărut Maria. Nu m-am bucurat decât în ultima clipă”, a încheiat Daniela.

Daniela Gyorfi şi George Tal trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani. Ei sunt părinții Mariei, iar relația lor nu a fost scutită de probleme. La un moment dat, s-a spus chiar că cei doi se vor despărți.

Loading...