Redactia.ro
Home » TV » Daniela Gyorfi, rușinată de numărul operațiilor estetice pe care le are

Daniela Gyorfi, rușinată de numărul operațiilor estetice pe care le are

Daniela Gyorfi, rușinată de numărul operațiilor estetice pe care le are

Daniela Gyorfi, prezentă într-un platou de televiziune, a mărturisit câte operații estetice și-a făcut până acum. Dezvăluirile despre intervențiile suferite în numele frumuseții, vin la scurt timp după ce a fost criticată de mulți dintre fani. Criticile au fost destul de acide și răutăcioase, atunci când Daniela și-a pus pe Facebook o poză realizată de aproape.

“Oribilă, jur! Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice” este unul dintre comentariile lăsate de internauți la acea fotografie.

Daniela Gyorfi a dezvăluit că până la vârsta de 50 de ani, și-a făcut doar trei operații. Toate trei de mărire a bustului cu implanturi de silicon. În plus ea a negat că medicul estetician i-ar fi făcut vreo intervenție chirurgicală la față.

Pentru îmbunătațirea aspectului feței, cântăreața a spus că a apelat la proceduri non-invazive.

A ținut de asemenea să sublinieze și că ea nu își modifică pozele cu ajutorul filtrelor.

“Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni.

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de 12 ani și au împreunăo fetiță. Deși au avut momente de cumpănă în relație, aceștia au reușit să treacă peste ele.

„Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo, avea o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, din orgoliu amândoi. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie. (…) Nu a fost a treia persoană între noi. Atunci lucrurile clar se schimbă. Bănuieşti, da… suntem geloşi amândoi. Eram şi foarte posesivă. Nu te-am prins, dar dacă vreau!!! (râde) Noi suntem un cuplu absolut normal, ne certăm, avem momente când ne iubim, când suntem aşa la limită. Eu sunt o luptătoare prin excelenţă, sunt extrem de independentă şi vreau mai mult din punct de vedere profesional”, declara Daniela Gyorfi la începuturile relației sale.

Citește și:Toata lumea astepta sa vada aceasta imagine! Cum arata Daniela Gyorfi nemachiata

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini